Pratite nas na:

10. jubilej virtualnog savjetnika

26. Marta 2020.

10. jubilej virtualnog savjetnika

Prva BH virtualna kancelarija za poslovno savjetovanje poduzimanjem prigodnih promotivnih aktivnosti obilježava 10. jubilej. Tokom proteklih 10 godina tržišnog djelovanja, ali i u narednom periodu, posvećeni smo kreiranju najboljih razvojnih rješenja i proaktivom upravljanju organizacijskim promjenama sa jednim ciljem:

Pružiti klijentima profesionalnu, stručnu i kvalitetnu konsultantsku podršku.

I ove godine pripremili smo prigodan poklon povodom obilježavanja 10. jubileja virtualnog savjetnika. Za sve klijente i posjetioce poslovnog portala www.savjetnik.ba kreiran je gratis e-Priručnik© – HR Tips v.4 sa aktualnim temama i savjetima za upravljanje ljudskim potencijalima. Sa ciljem ostvarenja neposredne komunikacije sa klijentima, molimo Vas da putem e-maila kontaktirate virtualnog savjetnika i zatražite Vaš gratis primjerak e-Priručnika©.

Na ovaj način, sa Vama želimo podijeliti najbolje prakse i iskustva iz oblasti razvoja ljudskih potencijala  i praktično realizirati  organizacijske vrijednosti koje u 2020. godini promotiviramo sa sloganom. „Unique. Creative. Innovative.“

U proteklih 10. godina djelovanja virtualnog savjetnika, u bazi znanja, kreirano je:

Sa ciljem afirmacije suvremenog poslovnog savjetovanja, koje će sadržajem i kvalitetom biti od koristi klijentima, bazu znanja kojoj mogu pristupiti samo pretplatnici kontinurano ćemo dopunjavati sa novim sadržajima.

Za dodatne informacije i suradnju obratite nam se sa povjerenjem !

Vaš Virtualni savjetnik

Pratite nas na društvenim mrežama!