Pratite nas na:

“First People First”

10. Januara 2019.

“First People First”

Ekonomija znanja i personalizacija usluga trajno su opredjeljenje prve BH virtualne kancelarije za poslovno savjetovanje. Usluge suvremenog konsaltinga iz oblasti menadžmenta i HR-a, finansija, marketinga i prodaje, primjenom suvremenih tehnologija, pružamo svim menadžerima, poduzetnicima i  poslovnim ljudima koji žele ići naprijed. 

“First People First” promotivni je slogan  za uspješnu 2019. poslovnu godinu.

U 2019. godini,  SoftConsulting nastavlja sa promocijom:

Cjeloživotnog obrazovanja sa ciljem afirmacije značaja poslovne edukacije i ličnog usavršavanja menadžera na svim nivoima, razvoja suvremenih profesionalnih vještina i promjena poslovnog ponašanja.

Značaja ulaganja u intelektualni kapital u 21. stoljeću i suvremenim uslovima poslovanja, jer se samo kontinuiranim napretkom znanja može dugoročno obezbjediti uspješnost poslovanja. 

Razvoja multidisciplinarnih poslovnih vještina i upotrebe suvremenih tehnologija koje su primarno usmjerene na čovjeka kao nosioca razvoja.

Mentorstva kao oblika profesionalnog razvoja i napredovanja u karijeri, sa naglaskom na značaj mentorstva za razvoj ženskog poduzetništva i upravljanje ljudskim potencijalima.

Zajedno sa poslovnim partnerima nastavljamo proaktivno djelovati, kako bismo promovirali značaj znanja kao nematerijalne imovine preduzeća i njegove važnosti za strateško upravljanje poslovanjem.

Klijentima, kroz jedinstveno korisničko iskustvo, pružamo mogućnost da izaberu između više različitih načina korištenja usluga:

Personalizacijom usluga obezbjeđujemo integralnu perspektivu donosiocima odluka, korištenjem vlastitih sposobnosti da predvidimo, reagujemo i pravovremeno kapitaliziramo promjene u poslovnom okruženju.

Cilj poslovnog savjetovanja, u 2019. godini, je pružiti kvalitetnu stručnu podršku klijentima, jer globalni tržišni trendovi i digitalna transformacija poslovanja zahtijevaju od svih tržišnih sudionika kontinuirano unapređenje znanja i poslovnih vještina.

Za dodatne informacije, obratite nam se sa povjerenjem !

Pratite nas na društvenim mrežama!