logo

 

 

 
 

 Razvoj         Marketing       Finansije         Menadžment     Teambuilding          Zašto 10+

 

loyalty-programs

Pogodnosti programa lojalnosti

Uložite u razvoj Vašeg poslovanja i ostvarite dodatne pogodnosti koje je za Vas kreirala prva BH virtualna kancelarija za poslovno savjetovanje.

Pogodnosti kreirane u programu lojalnosti i dodatne popuste mogu koristiti samo kontakti koji su evidentirani u bazi podataka na poslovnom portalu wwww.savjetnik.ba – primaoci ovog biltena.

 

saznajte više
limited

Jednim “klikom” kreirate vlastite uštede !

Za vrijeme trajanja ponude klijenti ostvaruju dodatne pogodnosti. Klijenti koji izvrše kupovinu jedne od usluga virtualne kancelarije za poslovno savjetovanje:

u periodu od 10.  do 20.02.2018. godine ostvaruju i dodatne pogodnosti.

 

saznajte više

epriricnici

porucite_korpa

Kvalitetnije i efikasnije poslovno upravljanje

Kupovinom jednog seta tipskih e-Priručnika©, tokom trajanja mjesečne ponude, odobrava se dodatni popust za kotizaciju i temu po izboru klijenta za Ideje & Radionice©:

  • Set I – 10%  popusta
  • Set II – 20% popusta
  • Set III – 30% popusta.

e-Priručnici su kreirani u skladu sa najvišim standardima kvalitete i pružaju menadžerima pomoć pri poslovnom upravljanju. 

 

saznajte više

 

 

consultingpogodnosti

gumb-zatrazite-ponudu

Brže, bolje, efikasnije do poslovnog uspjeha

Sa Vašom poslovnom vizijom i konsalting uslugama virtualnog savjetnika,  zajedno do željenog cilja. Zaključenjem godišnjeg protokola o suradnji za Virtual paket usluga, tokom trajanja mjesečne ponude, dodatna pogodnost je:

Brži razvoj poslovanja, proaktivno upravljanje promjenama, najbolje prakse za unapređenje poslovanja, osnovne su prednosti korištenja Virtual paketa usluga.

 

saznajte više

 special-training-offers

I&Rrezervacija

Personalizirane “in-house” radionice 

Unapređenje znanja i vještina ljudskih potencijala strateška je odrednica uspješnih preduzeća. Izborom  jednodnevne i interaktivne “in-house” radionice (treninga) za Vaš suradnički tim:

tokom mjesečne ponude obezbjeđena je i dodatna pogodnost:

 

saznajte više
pretplatnik

Pretplatite se i koristite bazu znanja na dohvat ruke

Za pretplatnike su kontinuirano dostupne slijedeće pogodnosti:

saznajte više
Zahvaljujemo Vam se na interesu i nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.