Poštovani,
za potrebe unapređenja Vašeg poslovanja kreirani su sažeti i praktični e-Priručnika© iz oblasti: menadžmenta i upravljanja ljudskim potencijalima, finansija, marketinga i prodaje. Sadržaj pojedinog e-Priručnika© možete preuzeti ovdje.

Svi e-Priručnici© su nastali kao rezultat primjene najbolje prakse i iskustava u radu pri standardizaciji operativnih aktivnosti preduzeća.

Prednosti primjene e-Priručnika©:
– smanjenje operativnih grešaka i finansijskih gubitaka
– veća dosljednost u operativnim postupcima
– poboljšanje kvaliteta internih procesa
– kvalitetnija poslovna komunikacija
– povećanje produktivnosti i efikasnosti
– smjernice za razvoj (novih) kadrova i/ili organizovanje poslovnih funkcija u preduzeću.

e-Priručnici© su u elektronskoj formi, a online narudžbu možete izvršiti putem specijalizirane web trgovine za prodaju knjiga – knjiga.ba

U znak zahvalnosti za suradnju u proteklom periodu, pripremili smo ekskluzivan poklon za sve korisnike ovog e-maila – besplatni e-Priručnik© ‘Zelena’ ekonomija. Za preuzimanje besplatnog e-Priručnika©, molimo Vas da nas kontaktirate putem emaila.

Vaš Virtualni savjetnik

 

 porucite_korpa knjiga-ba

Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.

Za odjavu, molimo Vas kliknite ovdje