Pratite nas na:

Suradnja sa časopisom Suvremena trgovina

3. Jula 2019.

Suradnja sa časopisom Suvremena trgovina

Sa ciljem promocije značaja ulaganja u digitalnu transformaciju poslovanja, SoftConsulting s.p. Tuzla je ostvario suradnju sa respektabilnim poslovnim časopisom Suvremena trgovina.

U mjesečnom izdanju za juni/lipanj 2019. godine, u časopisu Suvremena trgovina objavljen je autorski teksta SoftConsulting-a, kojeg možete preuzeti na slijedećem linku:

Časopis Suvremena trgovina, kao jedini stručni časopis za trgovinu u Republici Hrvatskoj, namijenjen je managementu u trgovini i svima koji su vezani uz struku. Izlazi od 1976. godine, te u 2019. godini navršava četrdesetčetvrtu godinu neprekidnog izlaženja. Jedini je te vrste u Republici Hrvatskoj i u proteklim je godinama svoga postojanja postao prepoznatljiv informator zbivanja u oblasti trgovine.

U cilju još boljeg informiranja korisnika, 2006. godine je pokrenuti i web portal suvremena.hr koji, za razliku od časopisa, nudi svakodnevne aktualnosti vezane za oblast trgovine. U online varijanti časopis i Newsletter distribuiraju se na 46.000 e-mail adresa poslovnih ljudi u široj regiji. Nakon trinaest godina djelovanja na webu posjeta je sa početnih 1.500 posjetitelja mjesečno dostigla 8.000 posjetitelja dnevno.

Više inforamcija o časopisu Suvremena trgovina možete pronaći na web stranici:http://suvremena.hr/.

Pratite nas na društvenim mrežama!