Poštovani,

u suradnji sa CARE International, uz finansijsku podršku Austrijske razvojne Agencije, trenutno se provodi projekat ‘Podrške pružateljima socijalnih usluga organizacija civilnog društva u BiH’.

Ciljne nevladine organizacije – partneri na Projektu su:

U.G. ‘Budućnost’, Modriča

U.G. za promociju obrazovanja Roma ‘Otaharin’, Bijeljina

Udruženje oboljelih lica od cerebralne paralize i distrofije BPK, Goražde

Udruženje žena ‘Maja’ Kravica, Bratunac i

Centar za odgovornu demokraciju CRD ‘Luna’, Rudo.

Projektom se želi zaštititi najugroženije stanovništvo i pružiti pogodnosti svim građanima BiH, sa ciljem da se profesionalizira i poboljša mandat i uloga aktera civilnog društva (NVO) u BiH, povećavanjem održivosti i izgradnjom kapaciteta za pružanje usluga marginaliziranoj i ranjivoj populaciji, te omogućavanjem aktivnog sudjelovanja u dizajniranju i provedba relevantnih politika.

Pozivamo sve privredne subjekte iz BiH, koji u svojim marketing aktivnostima primjenjuju principe društveno odgovornog poslovanja da nas kontaktiraju, najkasnije do 30.07.2021. godine, sa ciljem podrške održivosti poslovanja socijalnih preduzeća-partnera na Projektu.

Više informacija o proizvodima socijalnih preduzeća je u prilogu ovog emaila.

Za dodatne informacije i dogovore, obratite nam se sa povjerenjem !

S poštovanjem,

Lejla Softić, dipl.oec.
Direktorica/Konsultant za poslovni razvoj

SoftConsulting s.p. Tuzla
Trg slobode 16 ( BIT centar)
75000 Tuzla
tel:+387 35 210 203
e-mail:lejla.softic@savjetnik.ba
www.savjetnik.ba

 

 

logo

Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.