Poštovani,
zahvaljujemo Vam se na ostvarenom kontaktu i iskazanom interesu za saradnju sa socijalnim preduzećima – partnerima na Projektu u proteklom periodu.

Svim zainteresiranim preduzećima, sa kojima još uvijek nije ostvaren kontakt, upućujemo finalni poziv za saradnju sa dobavljačima hrane iz organskog uzgoja

OPZ ‘Eko-Budućnost’ Modriča: sušene šljive, sa plantaže imanja, pakovanje od 80 gr. (optimalno za Klijente koji se bave distribucijom i maloprodajom u objektima npr. zdrave hrane)

‘Agroplan doo’ Bijeljina: certificirani organski poljoprivredni proizvodi sezonskog karaktera (optimalno za Klijente koji se bave distribucijom prehrambenih proizvoda, trgovačke lance,  prerađivačku/prehrambenu industriju, hotele, ugostiteljstvo i slične djelatnosti)

OPZ ‘Žena’ Kravica, Bratunac: usluge eko turizma i keteringa po tradicionalnoj recepturi i sa proizvodima iz poljoprivrednog gazdinstva kooperantica (optimalno za Klijente koji organizuju teambuilding aktivnosti i druge poslovne događaje u prirodnom ambijentu)

OPŽZ ‘Kreativna vizija’ Rudo: sok od maline po tradicionalnoj recepturi i sa visokim udjelom voća u pakovanju 1l i 0,25l (optimalno za Klijente koji se bave organizovanjem poslovno-edukativnih događaja ili distribucijom i maloprodajom u objektima npr. zdrave hrane).

Interes za saradnju sa socijalnim preduzećima – partnerima na Projektu može se iskazati najkasnije do 30.07.2021. godine, a sve ostale aktivnosti i dogovori poslovne saradnje vršiti će se nakon navedenog datuma.

Kupovinom proizvoda i usluga socijalnih preduzeća, kao pojedinci i organizacije, pomažemo njihovoj održivosti, uz istovremeno kreiranje dodatne vrijednosti na tržištu primjenom principa društveno odgovornog poslovanja.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu i iskazanom interesu za saradnju sa socijalnim preduzećima – partnerima na Projektu.

Za sve dodatne informacije, obratite nam se sa povjerenjem !

S poštovanjem,

Lejla Softić, dipl.oec.
Direktorica/Konsultant za poslovni razvoj

SoftConsulting s.p. Tuzla
Trg slobode 16 ( BIT centar)
75000 Tuzla
tel:+387 35 210 203
e-mail:lejla.softic@savjetnik.ba
www.savjetnik.ba

 

 

logo

Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.