Pratite nas na:

Projekat: ‘Podrška pružateljima socijalnih usluga organizacija civilnog društva u BiH’

  • Savjetnik
  • Nekategorisano
  • Projekat: ‘Podrška pružateljima socijalnih usluga organizacija civilnog društva u BiH’
21. Juna 2021.

Projekat: ‘Podrška pružateljima socijalnih usluga organizacija civilnog društva u BiH’

Projekt ‘Podrška pružateljima socijalnih usluga organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini’ podržava aktivnosti socijalnih poduzeća – partnera i kroz nove investicije želi obezbjediti njihovu održivost. Ciljne nevladine organizacije su:

Projekat provodi CARE International, uz finansijsku podršku Austrijske razvojne Agencije, sa kojim je potpisan ugovor iz oblasti pružanja konsultantskih usluga.

Projektom se želi zaštititi najugroženije stanovništvo i pružiti pogodnosti svim građanima BiH, sa ciljem da se profesionalizira i poboljša mandat i uloga aktera civilnog društva (NVO) u BiH, povećavanjem održivosti i izgradnjom kapaciteta za pružanje usluga marginaliziranoj i ranjivoj populaciji, te omogućavanjem aktivnog sudjelovanja u dizajniranju i provedba relevantnih politika.

Više informacija o proizvodima socijalnih preduzeća možete saznati na slijedećem linku: Poziv.

Pozivamo sve privredne subjekte iz BiH, koji u svojim marketing aktivnostima primjenjuju principe društveno odgovornog poslovanja da nas kontaktiraju, najkasnije do 30. 07.2021. godine, sa ciljem podrške održivosti poslovanja socijalnih preduzeća-partnera na Projektu.

Za dodatne informacije i suradnju možete nas kontaktirati putem e-maila.

Pratite nas na društvenim mrežama!