Pratite nas na:

Finansijski konsalting

Usluge finansijskog savjetovanja zahtijevaju stručnjake, koji osim značajnog iskustva u finansijama, izvrsno poznaju poslovne prilike na domicilnom tržištu, ali i kontinuirano prate globalne tržišne trendove.

Koristeći finansijske podatke, iz internih i eksternih baza podataka, omogućavamo klijentima kvalitetnije poslovno pregovaranje i brojčano argumentovani nastup prema kupcima i dobavljačima, efikasno strateško, taktičko i operativno planiranje, te predviđanje budućih finansijskih trendova.

Surađujući sa klijentima imamo za cilj postići maksimalnu automatizaciju finansijskih transakcija u njihovom poslovanju, čime obezbjeđujemo  pravovremeno finansijsko izvještavanje, a kvalitet poslovnih odluka zasnivamo na mjerljivim finansijskim pokazateljima. Finansijske podatke pretvaramo u pravovremene informacije, neophodne za finansijsku analizu, obezbjeđujući klijentima profesionalnu podršku pri poslovnom odlučivanju.

Podršku poslovnom odlučivanju zasnivamo na suvremenim finansijskim metodologijama  i softverskim alatima, koji omogućavaju korištenje podataka iz postojećih baza podataka i njihovo pretvaranje u pravovremene informacije, neophodne za kvalitetno odlučivanje. Upravljanje resursima preduzeća, poslovno planiranje i odlučivanje preduslov su uspješnog poslovanja. Integracija podataka, prikazivanje jedinstvene verzije poslovanja više ne čini prednosti u poslovanju, nego određuje svako preduzeće u njegovom tržišnom nastupu. Svjesni činjenice da se finansijske odluke ne donose samo na kvartalnom i mjesečnom nivou, te da je potreba za analizama informacija prešla na dnevni nivo, svako zanemarivanje trendova i analize poslovanja dovodi do opadanja finansijskog rezultata preduzeća.

Ostvarite dobit putem kvalitetnog finansijskog savjetovanja, izborom konsultantskih usluga koje su u cijelosti prilagođene individualnim potrebama klijenta:Pratite nas na društvenim mrežama!