Pratite nas na:

AG Partner, Tuzla

Knjigovodstveni servis AG Partner, Tuzla specijaliziran je za pružanje knjigovodstvenih usluga, revizije, poreskog i poslovnog savjetovanja. Kao poslovni savjetnici imamo zajednički cilj da unaprijedimo poslovanje naših klijenata, ali i da međusobno komplementarnim aktivnostima pomognemo jedni drugima,  u našim individualnim  poduzetničkim nastojanjima. Iako profesionalnu saradnju započinjemo početkom 2000. godine, intenzivnije poslovne relacije i kontinuirani konsultantsko-partnerski angažman realiziramo od maja 2009. godine.

Cilj naše partnerske saradnje je obezbjediti našim klijentima  kvalitetne  konsultantske usluge  za razvoj njihovog poslovanja baziranog na savremenoj ekonomskoj teoriji i praksi, a poslovno odlučivanje menadžera unaprijediti implementacijom analitičko-izvještajne funkcije u njihovim kompanijama, koja ima zadatak obezbjediti im preduslove da vlastito poslovanje zasnivaju na osnovnim principima poslovnog planiranja.

Svoje konsultantske usluge AG Partner, Tuzla zasniva na multidisciplinarnom timu stručnjaka, ali i na poslovnim principima čijom primjenom na domaćem tržištu nastoje afirmisati praksu da su knjigovodstvo, poresko savjetovanje i revizija u funkciji razvoja finansijske snage BH kompanija, ali i cjelokupnog finansijskog sistema u kojem djelujemo kao poduzetnici. Permanentno ulažući u razvoj partnerskih odnosa sa svojim klijentima,  dugoročno nastoje obezbjediti adekvatan prijenos stručnih znanja i kompetencija unutar klijentske kompanije. Unapređenje BH poslovne klime obezbjeđuju  i pružajući svesrdnu podršku novoosnovanim kompanijama, znajući da  je to mladim preduzetnicima koji se prvi puta registruju od velike pomoći, stoga za ovu kategoriju pružaju besplatne savjete, kroz razgovor i pomoć u konačnoj odluci o registracionom obliku, ali i gratis knjigovodstvene usluge za prva dva mjeseca njihovog poslovanja. Implementacija internet računovodstva samo je jedan od uspješnih razvojnih nastojanja knjigovodstvenog servisa AG Partner, Tuzla da svojim klijentima  omoguće usluge primjerene savremenim tehnološkim mogućnostima.

Pružajući usluge našim klijetnima želimo obezbjediti razvoj ekonomske djelatnosti, a poslovno savjetovanje primjenom savremenih tehnoloških alata približiti poduzetnicima kako bi smo zajedno obezbjedili njihovu finansijsku stabilnost i kontinuirano unapređenje poslovnih procesa u njihovim kompanijama.

Primjenom ekonomske teorije i prakse, karakteristične za visoko razvijena društva, nastojimo BH tržišne prilike učiniti podesnim za investiranje i obezbjediti modele poslovnog povezivanje kompanija u lancu vrijednosti.Pratite nas na društvenim mrežama!