Pratite nas na:

Portal www.kliker.ba

klikerBH web zajednica bogatija je za još jedan portal – Kliker.ba koji ima za cilj da Internet korisnicima olakša potragu za najboljim ponudama domaćeg tržišta finansija i telekomunikacija. U potrazi za informacijama, danas je, uprkos Internetu, teško pronaći sve ponuđače i aktuelne ponude na jednom mjestu.

Našu partnersku suradnju započinjemo u maju 2015. godine, kada je na portalu www.kliker.ba u rubrici Savjetujemo objavljen autorski tekst: Upotrijebite internet alate za pametnije finansijske odluke

Po uzoru na strana tržišta, gdje je Internet već odavno prvi izvor informisanja o ponudama i uslugama na tržištu, u BiH je 20.10.2014. godine počeo sa radom online servis za poredjenje usluga i proizvoda. Stručnjaci ovu vrstu portala nazivaju: „Upoređivači cijena“ odnosno „ Agregatori“.  Ovakvi portali na jednom mjestu sakupljaju ponude svih relevantnih ponuđača sa tržišta i čine ih korisnicima brzo i lako dostupnim.

Servis prikuplja i objedinjuje sve aktuelne informacije vezane za ponude banaka, osiguranja i telekoma na jednom mjestu. Omogućeno je poređenje kredita, interneta, osiguranja vozila, mobilne telefonije i drugih usluga. Baza trenutno sadrži preko 1.000 ponuda svih relevantnih ponuđača iz BiH.

Kao značajna funkcionalnost omogućena je društvena interakcija – otvoren i objektivan kanal koji je svim registrovanim korisnicima besplatan za korištenje. Korisnici ocjenjuju ponuđače i usluge, komentarišu, prenose vlastita iskustva i tako savjetuju druge posjetioce. Registrovani korisnici, pored mogućnosti ocjenjivanja i komentarisanja, mogu uređivati vlastiti profil, a što im omogućava pogodnosti – snimanje pretraga i ponuda, aktuelne informacije ponuđača i korisnika. Sve ponude moguće je podijeliti i putem društvenih mreža.

Pojmovnik sadrži mnoga objašnjenja stručnih i komplikovanih pojmova. Svrha mu je da dodatno pomogne kod odluke time što jasno i precizno tumači suštinu i stvarno značenje opisa usluga.

Rubrika Aktuelno redovno donosi važne novosti, članke, objave i ponude usluga u formi bloga koje je moguće komentarisati ili podijeliti putem društvenih mreža. Za posjetioce koji redovno tragaju za posebnim ponudama u rubrici Akcije izdvojene su posebne ponude koje su često ograničenog trajanja, posebnih uslova sadržaja, količina ili cijena usluga.

Servis omogućava brz kontakt ponuđača i slanje upita za odabrane ponude.

Najpovoljnije ponude nisu uvijek i najbolje. Prikazane su orginalne cijene proizvoda i usluga zajedno sa svim skrivenim i dodatnim troškovima kako bi posjetioci imali jasan i cjelovit prikaz ponude.

Za uvijek aktuelne informacije o ponudama posjetite kanale na društvenim medijima (Facebook, Twitter, LinkedIn i YouTube) i registrujte se na newslettere.

Kliker.ba – Zajedno mudrijiPratite nas na društvenim mrežama!