Pratite nas na:

U.G. “Projekt ABC”

logoabc4Projekt ABC je nevladino, neprofitno udruženje građana posvećeno promociji cjeloživotnog učenja putem podučavanja “mekih vještina”.

Sve aktivnosti U.G. “Projekt ABC” predstavljaju vid neformalne edukacije, a cilj im je da kroz kontinuiran trening kod pojedinaca razviju praktično primjenjive vještine. 

U.G. “Projekt ABC” vjeruje da ključ ličnog napretka u savremenom okruženju i konkurenciji nisu samo tehničke vještine u određenoj oblasti, već njihova kombinacija sa “mekim vještinama”, kao što su efikasna komunikacija, upravljanje vremenom, vođenje sastanaka, prezentacijske i pregovaračke vještine i sl. Shodno tome i vjerujući da su edukacija i umrežavanje pojedinaca ključ za razvoj našeg društva, U.G. “Projekt ABC” kontinuirano osnažuje, trenira i povezuje pojedince – buduće lidere – koristeći relevantne projekte i klubove kao platformu.

Našu partnersku suradnju započinjemo u julu odnosno avgustu 2017. godine, organizacijom radionica iz oblasti vodstva (leadership) za članove Upravnog odbora U.G. “Projekt ABC”. U savremenom okruženju, sve aktuelnije je razmatranje načina na koji se prakticira liderstvo. Da bismo otvorili vrata budućim generacijama uspješnih pojedinaca i lidera, kroz interaktivnu diskusiju i praktične vježbe, tokom radionica, na brz i jednostavan način učesnici će imati priliku da dobiju korisne informacije iz oblasti liderstva.

Cilj organiziranja radionica je sticanje kompetencija i znanja neophodnih za prakticiranje liderstva u 21. stoljeću. Ulažući u razvoj svojih kompetencija i znanja iz oblasti liderstva, istovremeno postižete i unaprijeđenje poslovanja preduzeća, institucije ili zajednice u kojoj djelujete kao lideri. Radionice će vam pomoći da prepoznate i razvijete lidera u sebi. Teme koje se obrađuju na interaktivnim radionicama su:

  • Šta je liderstvo za 21. stoljeće
  • Zašto liderstvo ≠  menadžment
  • Osobine uspješnog lidera
  • Tipovi lidera i liderski stilovi
  • Soft skills i liderstvo.

Ukoliko ste i vi zainteresovani da učestvujete na našim besplatnim radionicama na temu liderstva, vaše prijave pošaljite na imejl adresu: info@projektabc.org.

Više informacija o ovom poslovnom partneru možete pronaći na www.projektabc.org  ili direktno kontaktirati na:

Udruženje građana “Projekt ABC”

Armije BiH 21, 75000 Tuzla

Mob. +387 61 743 249; +387 62 511 467

e-mail: info@projektabc.org



Pratite nas na društvenim mrežama!