Pratite nas na:

In-house programi

Ulaganje u intelektualni kapital i poslovne vještine neminovna su investicija, u suvremenim uslovima poslovanja, jer  je samo stalnim napretkom znanja moguće obezbjediti kontinuitet i uspješnost poslovanja.  Korištenje individualnih prednosti ljudskih potencijala i njihovo organizovanje u timove koji skladno funkcionišu, a da pri tome ostvaruju uspješne poslovne rezultate, djeluje kao jednostavna poslova aktivnost. Različiti oblici organizacije ljudskih potencijala  i usmjeravanje individualne energije pojedinaca u grupnu energiju razlikuje uspješne od manje uspješnih kompanija.

Kompanije koje žele ostati u  tržišnoj utakmici, neophodno je da posvete posebnu pažnju kontinuiranoj nadogradnji znanja i unapređenju vještina suradničkog tima. Unapređenje znanja i vještina postaje sve više strateška odrednica uspješnih kompanija.

Kreiramo “in-house” radionice koje su u cijelosti prilagođene zahtjevu Klijenta i individualnim karakteristikama grupe učesnika poslovnog programa. Rješavanje praktičnih primjera i aktuelne problematike samo su dio naših savjetodavnih aktivnosti. Djelujemo istovremeno i kao individualni konsultanti, ali i kao edukatori na nivou grupe učesnika konkretnog ” in-house” programa.

Prednosti personaliziranih, specijalističkih, inhouse (internih) radionica:

– afirmacija i unapređenje individualnih vještina učesnika
– adekvatnije korištenje individualnih prednosti ljudskih potencijala
– kvalitetnije organizovanje multidisciplinarnih timova koji skladno funkcionišu
– povećanje uspješnosti poslovnih rezultata ulaganjem u razvoj poslovnih vještina
– usmjeravanje individualnih vještina u grupnu „snagu“ suradničkog tima.

Personalizirani, specijalistički, inhouse programi i radionice, u skladu sa  ukazanim potrebama klijenata, kreiraju se iz domena  konsultantskih usluga ( menadžment, marketing, finansije, razvoja poslovanja  i upravljanje ljudskim potencijalima).

Trenutno je u ponudi preko 100 suvremenih tema koje se kontinuirano inoviraju:Pratite nas na društvenim mrežama!