Pratite nas na:

COMP-2000 d.o.o. Sarajevo

COMP-2000 d.o.o. Sarajevo, dio je COMP grupacije, jedne od vodećih ICT kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi informatičkim inženjeringom od 1995. godine. Integralni informacioni sistem ISUP, IS za upravljanje ugostiteljstvom putem tablet-a i touchscreen-a, SW rješenja za maloprodajne objekte i pomoć terenskom radu komercijalista, samo su neki od IT alata dizajniranih u proteklom periodu u ovoj kompanija, te su na taj način postigli značajan ugled u razvoju aplikativnih rješenja. U januaru 2013. godine, započeli smo partnersku saradnju u oblasti razvoja kapitalnih ulaganja u IS, a koja se zasniva na inovativnom razmišljanju i sinergiji naše partnerske suradnje, te primjeni win-win pristupa kako u našem međusobnom partnerstvu, tako i u partnerskom djelovanju sa klijentima.

Cilj naše partnerske suradnje je tržišna orijentisanost i posvećenost klijentu odnosno pružiti klijentu tačna, kvalitetna i pravovremena softverska rješenja za unapređenje poslovanja. Stoga su naše zajedničke partnerske vrijednosti pouzdanost i značajno iskustvo, a kojih se pridržavamo primjenom just in time poslovnih principa i multidisciplinarne kooperacije. Ovo činimo sa uvjerenjem da, suvremena e-konomija, ne poznaje „granice“ i „ograničenja“, a što potvrđujemo našim out of the box načinom razmišljanja i tržišnog djelovanja.

Kontinuirano razvijajući servise, u skladu sa međunarodnim trendovima u razvoju informacionih sistema, inženjeri koji djeluju u COMP-2000 d.o.o. Sarajevo, primjenjuju svoja dugogodišnja iskustva stečena u UPI-poslovnom sistemu i ista spajaju sa iskustvom mladih inženjera koji primjenjuju i donose nove tehnologije. Specifičnost poslovne djelatnosti, kojom se bavi COMP-2000 d.o.o. Sarajevo, jeste informatiziranje složenih poslovnih procesa kod velikih i proizvodnih firmi kao sto su: Teloptic, Milcos, Pivara, Fad Jelah i mnogo drugih odnosno izvršiti tzv. Rudarski posao u inženjeringu.

BAS su konsultanti i uspješno su učestvovali kao konsultanti na EURELSMED projektu, te na projektu obuke nezaposlenih kroz SSNESP iz područja upotrebe softvera za knjigovodstvo.

COMP-2000 d.o.o. Sarajevo proglašen je finalistom na prestižnom IT događaju European IT Excellence Awards 2012 kojeg organizuje IT Evropa i to u sljedećim kategorijama:

1. IMS (Informacioni Manadžment Sistem) godine za državnu upravu;

2. Rješenje godine za uključenje građana u državnu upravu.

Više informacija o ovom poslovnom partneru možete pronaći na https://www.comp-2000.ba.Pratite nas na društvenim mrežama!