Pratite nas na:

Važna obavijest i poziv

10. Oktobra 2023.

Važna obavijest i poziv

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo o strateškoj odluci i pokretanju procesa akvizicije poslovnog portala savjetnik.ba. Ovaj korak predstavlja značajnu promjenu u poslovanju prve BH virtualne kancelarije za poslovno savjetovanje.

Ovim putem želimo Vas pozvati da izrazite interes za akviziciju savjetnik.ba, online platforme zasnovane na bazi znanja. Ova online platforma nudi mogućnosti u medijskim, edukativnim i konsalting djelatnostima, te uključuje autorska prava i intelektualno vlasništvo kao dio ponude.

Želimo istaknuti da sve dok traje proces akvizicije poslovnog portala savjetnik.ba, novi korisnički sadržaji u rubrikama: Poslovna literatura, Poslovne zanimljivosti i Savjet dana neće se dodavati u trenutnu bazu znanja. Također, sadržaji na društvenim mrežama neće biti ažurirani.

Kako bismo Vam omogućili daljnje poslovno usavršavanje i unapređenje Vaših poslovnih procesa iz oblasti menadžmenta, HRM-a, marketinga, prodaje i finansija, nudimo Vam priliku da putem specijalizirane web trgovine za prodaju knjiga – knjiga.ba nabavite neki od 20 e-Priručnika© iz naše trenutne ponude.

Hvala Vam što ste u proteklih 13+ godina bili dio naše korisničke zajednice. Pravovremeno ćemo Vas obavijestiti o svim nadolazećim aktivnostima vezanim za akviziciju poslovnog portala savjetnik.ba i novim prilikama za poslovnu suradnju.

Vaš Virtualni savjetnik
 

Pratite nas na društvenim mrežama!