Pratite nas na:

On line korisnički zahtjev

On line korisnički zahtjev kreiran je sa ciljem da našim trenutnim i potencijalnim klijentima bude pomoćno sredstvo za lakše definisanje njihovih potreba za konsultantskim uslugama.

Jednostavnost popune Obrasca-Online savjetnik je u tome da klijent odgovarajući na nekoliko ključnih pitanja, može lakše da se opredjeli za vrstu konsultantskih usluga i utvrdi razloge koji su ga opredjelili da  koristi konkretne konsultantske usluge.

Da bi ste koristili prednosti angažovanja On line savjetnika, neophodno je da osim Vaših osnovnih podataka dostavite i kraće odgovore na pitanja, kao što su:

  • Koji je konkretan problem ili izazov sa kojim se trenutno susrećete u poslovanju?
  • Zašto želite angažovati poslovnog savjetnika?
  • Koja su Vaša očekivanja od izvršene konsultantske usluge?

Elektronski popunjen obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu. On line savjetnik će Vas kontaktirati i pomoći Vam u pronalaženju najbolje solucije pri rješavanju prezentirane problematike.

Ukoliko smatrate da je za Vašu poslovnu problematiku neophodna dodatna pomoć, pri definisanju odgovora na pitanja, dovoljno je da nas kontaktirate putem e-maila.

Popunjavananjem Obrasca niste u obavezi koristiti konsultantske usluge, niti prihvatiti ponuđena rješenja. Odgovarajući na Vaš upit dostaviti ćemo Vam zvaničnu ponudu konsultantskih usluga sa prijedlogom cjelovitog konceptualnog rješenja za Vašu poslovnu situaciju. Konsultantske aktivnosti su u cijelosti prilagođene poslovnim potrebama i finansijskim mogućnostima klijenta, stoga ćemo zajedno pronaći soluciju koja najbolje odgovara Vašim trenutnim razvojnim planovima. Klijenti su nam uvijek na prvom mjestu, a konsultantske usluge prilagođavamo individualnim karakteristikama klijenta i trenutnim potrebama za konkretnim konsultantskim uslugama. Svakom pojedinačnom projektu pridajemo poseban značaj, jer nam je zajednički interes unapređenje poslovanja i poslovne klime u Bosni i Hercegovini.

Zadovoljan klijent nije samo naš poslovni moto, to je naše obećanje za ukazano povjerenje i  suradnju sa Vama !Pratite nas na društvenim mrežama!