Pratite nas na:

Invest projekt d.o.o. Sanski Most

Invest projekt d.o.o. Sanski Most osnovan je 12.09.1996. godine, a  preregistrovan 29.03.2002.godine u društvo koje se primarno bavi uslugama konsaltinga i inženjeringa. Našu poslovnu suradnju započinjemo u avgustu/septembru 2013. godine, sa ciljem da privrednim subjektima u Bosni i Hercegovini, ali i stranim investitorima pomognemo u unapređenju njihovog poslovanja, te kako bi smo kroz naše partnerske aktivnosti kontinuirano vršili promociju značaja investijcijskog ulaganja, finansijske analize i planiranja.

Cilj konsalting/inženjering usluga  koje pruža  Invest projekt d.o.o. Sanski Most  jeste u potpunosti pružiti usluge MSP o vođenju biznisa i investicija, te revitalizaciji privrednih subjekata po tzv. sistemu:  „Od  ideje  do  realizacije“, te po potrebi obezbjediti usluge vještačenja odnosno usluge sprovođenja postupaka stečajeva privrednih društava. U najvažnije klijente kojima je Invest projekt d.o.o. Sanski Most,  u proteklom periodu, pružao svoje usluge ubrajaju se brojna mala i srednja preduzeća (MSP), domaći i međunarodni investitori, lokalne i međunarodne organizacije i udruženja, privredne komore, javna uprava i  udruženi individualno zainteresovani klijenti. Dakle, Invest projekt d.o.o. Sanski Most  primarno se bavi izradom investicionih programa sa ocjenom efikasnosti i likvidnosti  investicionih ulaganja,  te   kompletnih projekata za dobijanje bespovratnih sredstava iz Pretprostupnih i Strukturnih  fondova EU. Kompleksna analiza financijskog položaja i ostvarenja financijskog rezultata preduzeća, kao jedna od usluga Invest projekt d.o.o. Sanski Most,  vrši se  primjenom ADT–metode: analiza- dijagnoza-terapija, sa utvrđivanjem problema preduzeća i manje ostvarenog profita (gubitka) po svakom problemu, te prijedlog rješenja uz izračun očekivane dobiti po svakom prijedlogu posebno i utjecaj prijedloga na finansijski položaj preduzeća.

Izvršavanjem usluga za potrebe ino-ulaganja,  Invest projekt d.o.o. Sanski Most  pruža profesionalnu pomoć od definisanja ideje, preko registracije privrednog subjekta, ali i definisanja pravaca aktivnosti i opravdanosti ino- ulaganja.

Stoga izrada strateških planova lokalnog i regionalnog razvoja područja, te planova razvoja privrednih subjekata čine stalne savjetodavne i konsultantske usluge koje Invest projekt d.o.o. Sanski Most pruža privrednim subjektima, kao i lokalnim zajednicama, gdje je svaki  poslovni plan u potpunosti izrađen, sa analizom opravdanosti ili sa tehničko-tehnološkom obradom i ekonomskom profitabilnosti. U poslovne aktivnosti  uvrštene su i: arhitektonsko projektovanje, tehničko savjetovanje i nadzor, te procjena vrijednosti nekretnina.

Izrada prijedloga i programa sanacije za uspješno poslovanje preduzeća odnosno procjena vrijednosti preduzeća, te financijsko vještačenje, ali i aktivnosti kod poduzimanja radnji na  stečaju i likvidaciji preduzeća također su neke od usluga koje je Invest projekt d.o.o. Sanski Most izvršavao u proteklom periodu.

Više informacija o ovom poslovnom partneru možete dobiti direktnim kontaktom:

Invest projekt d.o.o. Sanski Most

Stanična 16, Sanski Most 79 260

GSM: 00387-66-457 267

email: ekrempasic@gmail.com; investprojekt@bih.net.ba

Kontakt osobe: Ekrem Pašić, dipl.oec. i Sana Pašić, dipl.arhitektaPratite nas na društvenim mrežama!