Pratite nas na:

Savjet dana

Sadržaj sekcije dostupan je samo registrovanim korisnicima odnosno pretplatnicima. Zahvaljujemo Vam se na posjeti portalu Savjetnik.ba i izvršenoj registraciji Korisničkog računa.

 

Savjet dana je kreiran sa ciljem da klijentima prezentira aktuelne teme sa kojima se susrećemo u radu i ponudi pomoć klijentima u njihovim razvojnim opredjeljenjima.

Sekcija ima karakteristike bloga, a sadržaji se kreiraju kao rezultat najznačajnijih sedmičnih dešavanja u upravljanju odnosima sa klijentima odnosno aktuelnostima na tržištu.

Sadržaj ove sekcije kontinuirano se ažurira i to najmanje jednom sedmično.

Poslovna saradnja sa Vama predstavljati će jedno novo iskustvo, a prethodno stečena iskustva će se uvijek koristiti isključivo sa ciljem obostrano korisnog unapređenja poslovanja i proširenja međusobne suradnje.

Sadržaji u rubrici Savjet dana zaštićeni su korisničkom šifrom, a pristup informacijama mogu imati samo klijenti koji koriste pretplatnički paket usluga:

 

Pretplatnik – 50,00 KM godišnje, unaprijed + PDV

 

Za dodatne informacije i aktiviranje pretplate obratite nam se sa povjerenjem !

Molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo u cijelosti opravdali našu misiju, a našim savjetima pomogli Vam u unapređenju Vašeg poslovanja i BH poslovnog okruženja.

Molimo Vas kliknite ovdje za pristup sekciji Savjet dana ili svakoj od kategorija:

Razvojni konsalting

Marketing konsalting

Finansijski konsalting

Menadžment konsaltingPratite nas na društvenim mrežama!