Pratite nas na:

EMC d.o.o. Sarajevo

Firma EMC – Emerging Markets Consultants d.o.o. je privatna kompanija osnovana krajem 2007. godine sa sjedištem u Sarajevu i misijom da obezbjedi informatičku podršku: malim, srednjim i velikim preduzećima, te drugim poslovnim subjektima koji su na početku razvoja informatičke podrške svojim procesima, ili u fazi odabira, prelaska ili nadogradnje na nove tehnologije. Partnerska saradnja sa EMC d.o.o. Sarajevo započeta je, u maju 2013. godine, kroz legalizacijsku kampanju i najavljeni pojačani nadzor od strane inspekcije pri korištenju licenciranog softvera.

Cilj EMC-a je klijentima pružiti rješenja “najbolje vrste”, koja će zadovoljiti njihove potrebe i ponuditi naprednu podršku za njihove poslovne procese, a istovremeno zadržati ekonomičnost poslovanja. Djelujući na taj način EMC d.o.o. Sarajevo  želi biti prepoznatljiv na tržištu kao pouzdana kompanija, na koju se klijenti oslanjaju jer realno zadovoljavaju njihove potrebe i očekivanja. U EMC-u su svjesni mnogobrojnih sigurnosnih izazova koji prijete da ugroze poslovanje svake kompanije, i zbog toga veliku pažnju posvećuju sigurnosnim rješenjima (Firewall, VPN rješenja, antivirusna zaštita, IPS, secure web gateway…) i uvođenju sigurnosnih politika u poslovne procese, što ova rješenja stavlja u fokus njihovog tržinog djelovanja. EMC svojim klijentima nudi sistemska, aplikativna i hardverska rješenja, kao i usluge savjetovanja, vođenja i koordinacije projekata.

Cilj naše partnerske suradnje je da klijentima blagovremeno pružimo informacije kroz objavu aktuelnih članaka/linkova za područje IT Business Consulting-a, te na taj način obezbjedimo kvalitetnu podršku u razvoju njihovog poslovanja kroz naše partnerske specijalnosti. Stoga je naša zajednička partnerska vrijednost poslovna izvrsnost, kao koncept upravljanja, koju obezbjeđujemo primjenom integrisanog pristupa u vođenju i upravljanju poslovnim procesima. Naša heterogenost čini nas  “dinamički sposobnijima“, pri upravljanju promjenama, ostvarivanju strateških ciljeva,  ali i fleksibilnijima u našim individualnim nastupima na tržištu. Specifičnost našeg zajedničkog doprinosa ogleda se u obostranom unapređenju poslovanja i proširenju buduće saradnje, naročito u dijelu implementacije aplikativnih rješenja i zaštite intelektualnog vlasništva/autorskih prava kroz podizanje svijesti o potrebi korištenja licenciranih rješenja.

Djelujući u proteklom periodu, EMC d.o.o. Sarajevo karakterizira bogato iskustvo u pružanju ICT usluga i rješenja, kao i uspješno implementirani projekti, zadovoljni klijenti, profesionalno osoblje sa iskustvom i znanjem stečenim kroz realizaciju projekata za renomoirane kompanije u BiH i regiji (Hrvatska). Stoga, kroz našu multidisciplinarnu saradnju, u narednom periodu, želimo postići da naši klijenti imaju sve neophodne savremene alate za kvalitetno i sigurno upravljanje poslovnim procesima.

Više informacija o ovom poslovnom partneru možete pronaći na www.emc.ba ili direktno kontaktirati na:

Emerging Markets Consultants d.o.o.

Kralja Tvrtka 25, 71000 Sarajevo

Tel. + 387 33 953 540

e-mail: emc@emc.baPratite nas na društvenim mrežama!