Pratite nas na:

Finansijski konsalting

finansijski konsaltingRubrika Savjet dana i kategorija Finansijski konsalting kreiran je sa ciljem da posjetiocima portala prezentira aktuelne teme sa kojima se susrećemo u radu, kao i da se ponudi pomoć klijentima u njihovim razvojnim opredjeljenjima.

Sadržaji u kategoriji Finansijski konsalting dostupni su samo registrovanim korisnicima odnosno pretplatnicima. Zahvaljujemo Vam se na posjeti portalu Savjetnik.ba i izvršenoj registraciji Korisničkog računa.

Savjeti iz oblasti finansija imaju karakteristike bloga, a sadržaji se kreiraju kao rezultat iskustava sa klijentima odnosno aktuelnosti na tržištu.

Poslovna saradnja sa Vama predstavljati će za jedno novo iskustvo, a prethodno stečena iskustva ćemo uvijek koristiti isključivo sa ciljem obostrano korisnog unapređenja poslovanja i proširenje naše međusobne suradnje.

Sadržaj ove kategorije kontinuirano se ažurira.

Sadržaji u rubrici Savjet dana zaštićeni su korisničkom šifrom, a pristup informacijama mogu imati samo klijenti koji koriste pretplatnički paket usluga:

Pretplatnik – 50,00 KM godišnje, unaprijed + PDV

Za dodatne informacije i aktiviranje pretplate obratite nam se sa povjerenjem !

Molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo u cijelosti opravdali našu misiju, a našim savjetima pomogli Vam u unapređenju Vašeg poslovanja i BH poslovnog okruženja.

Molimo Vas da za pristup kategoriji Finansijski konsalting kliknite ovdje.Pratite nas na društvenim mrežama!