Pratite nas na:

“Trust. Synergy. Growth.”

23. Decembra 2022.

“Trust. Synergy. Growth.”

Svaku poslovnu godinu, virtualni savjetnik, započinje sa novim promotivnim sloganom.

„Trust. Synergy. Growth.“ je promotivni slogan  za uspješnu 2023. poslovnu godinu.

U 2023. godini,  SoftConsulting nastavlja sa promocijom značaja:

Povjerenja: Poslovnu saradnju sa klijentima i partnerima uvijek izgrađujemo u fer tržišnom okruženju. Sa ciljem efikasnog odgovora na zahtjeve Klijenata, u poslovnom okruženju razvijamo svijest o neophodnosti dubljeg razumijevanja značaja primjene win – win strategije.

–  Sinergije: Živimo u doba brzog tehnološkog napretka, gdje je biti inovativan i iskoristiti sve dostupne alate za uspješno poslovanje postao izazov za kontinuiran razvoj poslovanja. Nastojimo potaknuti sinergijske efekte koje pruža zajednički rad stručnjaka iz srodnih područja. 

Razvoja: Imajući u vidu da efikasnost provođenja promjena zavisi od kapaciteta koji mogu podržati sam proces promjena, klijentima obezbjeđujemo visok nivo stručnosti i praktičnog iskustva za kvalitetnije provođenje razvojnih aktivnosti.

Personalizacijom usluga obezbjeđujemo integralna rješenja za profesionalnu podršku donosiocima odluka. Nastojimo ostvariti ravnotežu primjene suvremenih tehnologija, a da pri tome ostanemo u direktnom kontaktu sa Klijentima. 

Premium pogodnosti i jedinstveno korisničko iskustvo omogućene su samo za kontakte koji su u bazi podataka na www.savjetnik.ba, kako bi mogli koristiti dodatne pogodnosti na više različitih načina:

Cilj poslovnog savjetovanja, u 2023. godini, je omogućiti  Klijentima da prepoznaju značaj suvremenog poslovnog savjetovanja za razvoj poslovanja i konkurentnosti preduzeća na tržištu.

 

Za dodatne informacije, obratite nam se sa povjerenjem !

 

Pratite nas na društvenim mrežama!