Pratite nas na:

Poslovna literatura

Razvoj vlastitog poslovanja zasnivamo na permanentnoj edukaciji i unapređenju vještina, međutim svjesni smo da najbolje “učimo” kada radimo na konkretnoj problematici zajedno sa našim klijentima i partnerima. Upravo zbog toga smo za Vas prikupili i kreirali sadržaje i teme koje su bitne pri poslovanju u savremenim uslovima.

Poslovna literatura je svuda oko nas, ali internet kao medij nam omogućava da tom literaturom brže i kvalitetnije upravljamo. Na žalost nedostatak savremenih tehnologija ogleda se u prevelikoj količini materijala koje je potrebno obraditi kako bi se prikupile “prave” informacije, koje imaju značaj za poslovanje. 

Kontinuirano ulažemo napore da raspolažemo sa pravim informacijama u pravo vrijeme, a  putem Vašeg korisničkog računa iste možete  jednostavno pronaći u u jednoj od kategorija  Kutak za klijente, kojeg smo za Vaše potrebe posebno kreirali  na portalu Savjetnik.ba .

Sadržaj portala je dostupan svim posjetiocima, ali su izdvojeni određeni sadržaji  koji će biti dostupni samo registrovanim korisnicima odnosno pretplatnicima. Dakle, samo ukoliko se registrujete na portalu Savjetnik.ba odnosno izvršite uplatu godišnje pretplate, moći će te nesmetano pristupiti kompletnom sadržaju portala i materijalima koje smo za Vas pripremili u okviru kategorije Poslovna literatura.

Teme koje ćemo obrađivati za naše klijente su iz raznovrsnih poslovnih oblasti, a kao najvažnije izdvojili bi smo slijedeće: menadžment, poduzetništvo, liderstvo, strateški savezi, marketing, poslovna komunikacija, upravljanje promjenama, poslovna izvrsnost, upravljanje znanjem, intelektualni kapital,  poslovna inteligencija, TQM, risk menadžment, ali i druge teme koje ćemo u interaktivnoj komunikaciji pripremiti za Vaše potrebe.

U nadi da ćemo odgovarajući na Vaše on-line korisničke zahtjeve, imati priliku približiti Vam teme koje su ujedno predmet našeg poslovnog savjetovanja, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo trenutne sadržaje prilagodili Vašim potrebama.

Za dodatne informacije i aktiviranje pretplate obratite nam se sa povjerenjem !Pratite nas na društvenim mrežama!