Pratite nas na:

Kutak za klijente

kutakzaklijente2016

Pokretanjem poslovnog portala Savjetnik.ba cilj je posjetiocima,  sadašnjim i budućim klijentima,  omogućiti  samostalno razvijanje poslovnih vještina na način da blagovremeno obezbjedimo informacije do kojih svakodnevno dolazimo u radu, a koje su potrebne klijentima pri razvoju poslovanja.

Opredjelili smo se da ovu sekciju nazovemo Kutak za klijente jer u virtuelnom svijetu, kada se prikupljanje informacija i podataka sve više vrši putem interneta, posjetioci portala su ujedno potencijalni klijenti. 

Posjetom portalu www.savjetnik.ba ukazali ste nam svoje povjerenje, a na nama je da kroz kontinuirano osvježavanje sadržaja opravdamo ukazano povjerenje klijenata.  

Namjera rubrike Kutka za klijente je približiti značaj poslovnog savjetovanja i konsultantske djelatnosti uopšte, pružiti potrebnu poslovnu literaturu za samostalnu edukaciju klijenata, odgovoriti na često postavljanja pitanja u radu sa klijentima i poslovnim partnerima, prezentirati korisne linkove za poslovne portale iz BH, regije i inostranstva koje koristimo u vlastitom radu i pronaći za Vas poslovne zanimljivosti iz svijeta konsaltinga i biznisa.

Inicijalno ćemo Kutak za klijente koncipirati na vlastitim zamislima i prijedlozima iz oblasti za koje smatramo da mogu pobuditi Vašu pažnju i interesovanje. Portal Savjetnik.ba planiramo razvijati u interaktivnoj komunikaciji sa Vama: kreirati sadržaje u skladu sa Vašim potrebama, pružiti odgovore na pitanja koja su od posebnog značaja za Vaše poslovanje, te putem društvenih mreža koje koristimo u radu Facebook, Twitter, LinkedIn i YouTube preporučiti tekstove koji su aktuelni i interesantni. 

Sadržaji u rubrikama Poslovne zanimljivosti, Poslovna literatura i Savjet dana zaštićeni su korisničkom šifrom, a pristup informacijama mogu imati samo klijenti koji koriste pretplatnički paket usluga:

 

Pretplatnik – 50,00 KM godišnje, unaprijed + PDV

 

Ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate kako bi smo sadržaje na portalu kontinuirano prilagođavali u skladu sa Vašim potrebama i interesovanjima.

Za dodatne informacije i aktiviranje pretplate obratite nam se sa povjerenjem !Pratite nas na društvenim mrežama!