Pratite nas na:

Datalab BH d.o.o. Sarajevo

                                                            dmala

Preduzeće Datalab BH d.o.o. prisutno je na tržištu Bosne i Hercegovine od 2005. godine. Naša osnovna djelatnost je razvoj i prodaja poslovno-informacionog sistema PANTHEON. U samom Datalabu smo fokusirani na razvoj i lokalizaciju PANTHEON-a, razvoj partnerskog kanala, marketing i prodaju, edukaciju konsultanata, pružanje podrške konsultantima u vršenju usluge do korisnika licenci, kao i pružanje podrške direktno do korisnika.

Posvećeni smo razvoju efikasnog poslovno-informacionog sistema PANTHEON, koji omogućava cjelokupno upravljanje i pregled nad svim poslovnim procesima u preduzeću. Brze i tačne informacije su od suštinskog značaja za opstanak preduzeća, jer svoju sposobnost mogu da održe i razvijaju samo uz pomoć informacione podrške.U regiji, blizu 50.000 korisnika u 16.500 kompanija trenutno koristi poslovno-informacioni sistem PANTHEON.

Jedina konstanta, koja nas stalno prati, su promjene. U saradnji sa našim korisnicima smo u zadnjih pet godina uveli 8.951 poboljšanja i na taj način doprinijeli povećanju učinkovitosti njihovog poslovanja. Očekivanja naših korisnika su naša vodilja tokom razvoja. Rezultat je deseta generacija PANTHEON-a – PANTHEON X. U novi PANTHEON x su uključena mnoga ubrzanja i poboljšanja. Više o PANTHEON X na http://www.datalab.ba/pantheon-x/.

dvelika

PANTHEON je danas najbolji poslovno-informacioni sistem svoje vrste u regiji, ali tu ne stajemo… Naš krajnji cilj je da razvijemo najbolji ERP sistem na svijetu. Naša misija je garancija visoko kvalitetnog poslovno informacionog sistema. Naša želja je da pomognemo korisnicima u postizanju rasta i realizaciji svojih strategija. Želimo pomoću optimizacije poslovnih procesa i automatizacije radnih procesa da povećamo dobit.

Više o Datalab-u i PANTHEON-u na www.datalab.ba i https://usersite.datalab.euPratite nas na društvenim mrežama!