Poštovani,

pozivamo Vas da iskažete vlastiti interes za akviziciju poslovnog portala savjetnik.ba.

O nama: Poslovni portal savjetnik.ba je, u proteklih 13 godina, ostvario svoju prisutnost na BH tržištu kao jedan od vodećih izvora korisnički generisanih sadržaja i znanja, te postao nezaobilazan resurs za sve tržišne aktere koji traže relevantne informacije i  savjete za razvoj poslovanja. Osnovna misija poslovnog portala savjetnik.ba je obezbjediti afirmaciju poslovnog savjetovanja, koje će sadržajem i kvalitetom biti od koristi menadžerima svih nivoa, te postati izvor saznanja za poslovne ljude koji žele ići naprijed.

Uslijed zaokreta u trenutnom poslovnom konceptu, vlasnik autorskih prava, nastoji da pronađe strateškog partnera koji će prepoznati potencijal i vrijednost nematerijalne imovine na ovoj online platformi zasnovanoj na bazi znanja. Strateško partnerstvo bi omogućilo dalje unapređenje sadržaja, tehničkih kapaciteta i pristupa novim ciljnim grupama. Akvizicijom poslovnog portala savjetnik.ba, strateški partner će dobiti priliku da iskoristi mogućnoosti bogate baze znanja i poslovne mreže koja je izgrađena u protekom periodu.

Poželjno je da zainteresovani poslovni partneri ispune slijedeće kriterijume:

– Stručnost i iskustvo u oblasti digitalnih medija, pri kreiranju korisničkih sadržaja i upravljanja bazom znanja.

– Sposobnost da se pruži dodatna vrijednost kroz tehnološke resurse i inovacije.

– Vizija za dalji razvoj poslovnog portala savjetnik.ba, kao relevantnog izvora poslovnih informacija i znanja.

– Finansijska sposobnost za realizaciju akvizicije i podršku daljem razvoju poslovnog portala savjetnik.ba.

Svi zainteresovani subjekti mogu, putem emaila, iskazati interesovanje za strateško partnerstvo. Molimo Vas da u predmetu emaila navedete “Partnerstvo – Akvizicija savjetnik.ba”. Nakon iskazanog interesa, kontaktirati ćemo sve potencijalne partnere za dogovor termina online sastanka, kako bismo obavili razgovor o daljim koracima.

Radujemo se budućoj partnerskoj suradnji pri razvoju poslovnog portala savjetnik.ba.

Za dodatne informacije i dogovore, obratite nam se sa povjerenjem !

S poštovanjem,

Lejla Softić, dipl.oec.
Konsultant za poslovni razvoj

 

 

logo

Online narudžba
Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu savjetnik.ba. 
Za odjavu, molimo Vas kliknite ovdje