Ljudski potencijali-faktor konkurentske prednosti

Savremeni trendovi tehnološkog razvoja dovode upravljanje ljudskim potencijalima u samo središte poslovne strategije.  Znanje i inovacija postaju temeljni faktori opstanka i razvoja savremenih preduzeća.

Upravljanje ljudskim potencijalima postaje ne samo najznačajnija poslovna funkcija, nego i specifična filozofija i pristup upravljanju koja ljude smatra najvažnijim potencijalom, te ključnom strateškom i konkurentskom prednošću.

 

saznajte više

 Partnerska suradnja: Web magazin Marketing&Living

Sa ciljem podizanja svijesti o značaju primjene suvremenih marketinških praksi, u partnerskoj suradnji sa Web magazinom Marketing & Living objavljen je autorski tekst Autentičnost i proces brendiranja.

Web magazin Marketing&Living je kreiran kao mjesto učenja, razmjene iskustava, saradnje, susreta i zbližavanja svih zaljubljenika marketinga i onih kojima je on zaista potreban.

 

saznajte više
Poziv za strateško partnerstvo: akvizicija www.savjetnik.ba

Uslijed zaokreta u trenutnom poslovnom konceptu, vlasnik autorskih prava, nastoji pronaći strateškog partnera koji će prepoznati potencijal i vrijednost nematerijalne imovine na jedinstvenoj online platformi zasnovanoj na bazi znanja.

Svi zainteresovani mogu, putem emaila, iskazati interesovanje za strateško partnerstvo. U predmetu emaila potrebno je navesti: “Partnerstvo – Akvizicija savjetnik.ba”. Kontaktirati ćemo sve potencijalne partnere za dogovor termina online sastanka, kako bismo obavili razgovor o daljim koracima. Radujemo se budućoj partnerskoj suradnji pri razvoju poslovnog portala savjetnik.ba !

 

saznajte više
pretplatnik
Prednosti baze znanja za unapređenje poslovanja
  • Omogućen je samostalan, online, razvoj poslovnih vještina. 
  • Pravovremene informacije: Poslovne zanimljivosti, Poslovna literatura i Savjet dana.
  • Pristup informacijama je zaštićen korisničkom šifrom:
    • samostalno pretraživanje sadržaja i
    • mjesečno putem biltena sa novostima.

Za dodatne informacije i dogovore, obratite nam se sa povjerenjem.

 

saznajte više

knjiga-ba

Suvremeni e-Priručnici©

Za kontinuirano unapređenje Vašeg poslovanja i optimiziranje poslovnih procesa u područjima kao što su: menadžment, HRM, marketing, prodaja i finansije, putem specijalizirane web trgovine za prodaju knjiga – knjiga.ba, možete pristupiti izboru od 20 e-Priručnika©, uključujući:

Transformirajte svoje poslovanje, unaprijedite interne procese, ostvarite konkurentsku prednost i postanite lider u Vašoj industriji uz pomoć jedinstvenih i standardiziranih e-Priručnika©.

Postignite poslovnu izvrsnost putem naše ekskluzivne online ponude.

saznajte više

 

Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.
Za odjavu, molimo Vas kliknite ovdje