Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo o strateškoj odluci i pokretanju procesa akvizicije poslovnog portala savjetnik.ba. Ovaj korak predstavlja značajnu promjenu u poslovanju prve BH virtualne kancelarije za poslovno savjetovanje.

Pozivamo Vas da izrazite interes za akviziciju savjetnik.ba, online platforme zasnovane na bazi znanja. Ova online platforma nudi mogućnosti u medijskim, edukativnim i konsalting djelatnostima, te uključuje autorska prava i intelektualno vlasništvo kao dio ponude.

Obavještavamo Vas da sve dok traje proces akvizicije poslovnog portala savjetnik.ba, novi korisnički sadržaji u rubrikama: Poslovna literatura, Poslovne zanimljivosti i Savjet dana neće se dodavati u trenutnu bazu znanja. Također, sadržaji na društvenim mrežama neće biti ažurirani.

Kako bismo Vam omogućili daljnje poslovno usavršavanje i unapređenje Vaših poslovnih procesa iz oblasti menadžmenta, HRM-a, marketinga, prodaje i finansija, nudimo Vam priliku da putem specijalizirane web trgovine za prodaju knjiga – knjiga.ba nabavite neki od 20 e-Priručnika© iz naše trenutne ponude.

Hvala Vam što ste u proteklih 13+ godina bili dio naše korisničke zajednice. Pravovremeno ćemo Vas obavijestiti o svim nadolazećim aktivnostima vezanim za akviziciju poslovnog portala savjetnik.ba i novim prilikama za poslovnu suradnju.

Za dodatne informacije i dogovore, obratite nam se sa povjerenjem !

S poštovanjem,

Lejla Softić, dipl.oec.
Konsultant za poslovni razvoj i inovacije

 

 

Online narudžba
Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu savjetnik.ba. 
Za odjavu, molimo Vas kliknite ovdje