Ponuda konsultantskih usluga

Usluge poslovnog savjetovanja mogu biti mnogobrojne i raznovrsne, ali imaju jednu zajedničku karakteristiku: pružiti stručnu pomoć Klijentima. Na taj način brže dolazite do razvoja svog poslovanja i imate adekvatnu poslovnu soluciju u pravo vrijeme.

Ponudu konsultantskih usluga možete preuzeti ovdje.

 

saznajte više

 savjetnik-posl.edukacija

Personalizirane “in-house” radionice

Kreiramo “in-house” savjetodavno-edukacijske programe koji su u cijelosti prilagođeni zahtjevima Klijenta i individualnim karakteristikama grupe učesnika,  uz rješavanje konkretnih primjera iz prakse.

Afirmacija i unapređenje individualnih vještina učesnika primarna je pri kreiranju internih radionica i organizaciji teambuilding aktivnosti. Djelujemo istovremeno i kao individualni konsultant, ali i kao edukator na nivou grupe učesnika.

Pismo namjere za organizaciju personaliziranih  “inhouse” (internih) radionica možete preuzeti ovdje.

 

saznajte više
paketiusluga

SoftConsulting paketi usluga

Paketi usluga: Start, Standard, Professional, FlexiVirtual omogućavaju korištenje više različitih konsultantskih usluga i   ‘help-line’ konsalting.

Izborom odgovarajućeg paketa usluga, odnosno više srodnih grupa usluga unutar pojedinog paketa, Klijentu je omogućeno umanjenje naknade prema obimu i vrsti usluga u odnosu na pojedinačno korištenje konsultantskih usluga.

Ponudu paketa usluga možete preuzeti ovdje.

 

 saznajte više

 savjetnik.prirucnici

e-Priručnici©

Standardizovani e-Priručnici© kreirani su u skladu sa najboljim praktičnim iskustvima i pružaju menadžerima pomoć pri poslovnom upravljanju. Trenutno je u ponudi 20 e-Priručnika© iz oblasti: menadžmenta, marketinga, prodaje, finansija i upravljanja ljudskim potencijalima.

Ponudu e-Priručnika© možete preuzeti ovdje.

saznajte više
 

Premium pogodnosti

Premium pogodnosti mogu koristiti samo kontakti u bazi podataka na poslovnom portalu www.savjetnik.ba. Tokom trajanja posebne ponude, u periodu od 10. do 20. u mjesecu, Klijenti koji izvrše kupovinu jedne od usluga:

– set e-Priručnika©
– virtual paket usluga
– personalizirana ‘in-house’ radionica

ostvaruju dodatne pogodnosti.

 

saznajte više

Online narudžba 

On line upit za konsultantsku uslugu

On line upit kreiran je sa ciljem da Klijentu pomogne lakše definirati konkretnu potrebu za konsultantskom uslugom.

Klijent odgovarajući na nekoliko ključnih pitanja sadržanih u Online obrascu, na brz i jednostavan način  može da se opredjeli za odgovarajuću konsultantsku uslugu.

Za dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem !

 

saznajte više

Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.
Za odjavu, molimo Vas kliknite ovdje