savjetnik5+

 Suvremeni poslovni konsalting

Poslovni portal www.savjetnik.ba kreiran je sa ciljem pružanja suvremenog poslovnog savjetovanja – prva BH virtualna kancelarija za poslovno savjetovanje.

Obezbjeđujemo inovativne, razvojne i marketing solucije za ostvarenje tržišnih ciljeva Klijenta, uz pomoć profesionalnog, stručnog i kvalitetnog poslovnog savjetovanja.

 

saznajte više

unaprijedjenje_i_razvoj_poslovanja

Razvojni konsalting

Upravljanje promjenama  jedan je od najvažnijih elemenata uspješnog organizacionog menadžmenta. Znajući da sve promjene imaju u sebi element nepoznatog, neophodno je kontinuirano vršiti (pro)aktivno planiranje promjena. Praktikujemo poslovno savjetovanje prilagođeno konkretnim zahtjevima Klijenta.

Njegujući inventivan poslovni model, primjenom suvremenih tehnologija, pružamo opsežnu i profesionalnu konsultantsku podršku za ostvarenje tržišnih ciljeva Klijenata.

 

 

saznajte više
marketing_konsalting

Marketing konsalting

Suvremeni marketing koncept zasnivamo na sofisticiranim analitičkim modelima koji Klijentu omogućavaju kvantificiranje tržišnog djelovanja.

Analizom tržišnog potencijala Klijentu omogućavamo bolje tržišno pozicioniranje, a marketing aktivnosti usmjeravamo ka željenom tržišnom segmentu. Naše usluge predstavljaju praktična rješenja za tržišne izazove sa kojima se svakodnevno susreću menadžeri radeći u  dinamičnom području modernog marketinga.

 

saznajte više
finansijski_konsulting

Finansijski konsalting

Koristeći finansijske podatke omogućavamo Klijentu kvalitetnije poslovno pregovaranje, brojčano argumentovani tržišni nastup, efikasno strateško, taktičko i operativno planiranje.

Finansijske podatke pretvaramo u korisne informacije neophodne za finansijsku analizu, obezbjeđujući pravovremenu podršku procesu poslovnog odlučivanja.

 

saznajte više
 mgtconss

Menadžment konsalting

Podršku menadžmentu, pri kontinuiranom poboljšanju i optimiziranju poslovnih procesa, ostvarujemo primjenom holističkog pristupa koji je u cijelosti prilagođen individualnim potrebama Klijenta. Klijentu pomažemo u ostvarenju poslovnih ciljeva definiranih na strateškom, taktičkom i operativnom nivou.

Pružamo integralne konsultantske usluge neophodne za uspješnu implementaciju Vaše poslovne strategije.

 

saznajte više
 savjetnik-posl.edukacija

Personalizirane “in-house” radionice

Kreiramo “in-house” savjetodavno-edukacijske programe koji su u cijelosti prilagođeni zahtjevima Klijenta i individualnim karakteristikama grupe učesnika,  uz rješavanje konkretnih primjera iz prakse.

Afirmacija i unapređenje individualnih vještina učesnika primarno je pri kreiranju internih radionica i organizaciji teambuilding aktivnosti. Djelujemo istovremeno i kao individualni konsultant, ali i kao edukator na nivou grupe učesnika.

 

saznajte više
savjetnik.radionice

Jednodnevne i interaktivne Ideje & Radionice ©

Interaktivni i multidisciplinarni projekat Ideje & Radionice© je specijalistički program otvorenih radionica sa aktualnim temama, konkretnim savjetima i primjerima iz prakse. Usavršavanjem vještina menadžera podstičemo uspješnost preduzeća.

U online bazi znanja kreirano je preko 100 različitih tema iz oblasti: finansija, marketinga i prodaje, menadžmenta i upravljanja ljudskim potencijalima, koje se kontinuirano mjesečno inoviraju.

 

 saznajte više
paketiusluga

SoftConsulting paketi usluga

Paketi usluga: Start, Standard, Professional, FlexiVirtual omogućavaju korištenje više različitih konsultantskih usluga i   ‘help-line’ konsalting.

Izborom odgovarajućeg paketa usluga, odnosno više srodnih grupa usluga unutar pojedinog paketa, Klijentu je omogućeno umanjenje naknade prema obimu i vrsti usluga u odnosu na pojedinačno korištenje konsultantskih usluga.

 

 saznajte više

subscribe_now_medium.gif_medium

Pretplatnički sadržaji-www.savjetnik.ba

Klijentima je omogućen samostalan (online) razvoj poslovnih vještina uz pravovremeno kreirane pretplatničke sadržaje i korištenje dodatnih finansijskih pogodnosti za vrijeme trajanja godišnje pretplate.

Sadržaji u rubrikama: Poslovne zanimljivosti, Poslovna literatura i Savjet dana zaštićeni su korisničkom šifrom, a pristup informacijama imaju samo Klijenti koji koriste pretplatnički paket usluga.

 

saznajte više
 savjetnik.prirucnici

e-Priručnici©

Standardizovani e-Priručnici© kreirani su u skladu sa najboljim praktičnim iskustvima i pružaju menadžerima pomoć pri poslovnom upravljanju. Trenutno je u ponudi 20 e-Priručnika© iz oblasti: menadžmenta, marketinga, prodaje, finansija i upravljanja ljudskim potencijalima.

Online narudžba  može se izvršiti i putem specijalizirane web trgovine za prodaju knjiga – knjiga.ba.

 

saznajte više
Online narudžba 

On line upit za konsultantsku uslugu

On line upit kreiran je sa ciljem da Klijentu pomogne lakše definirati konkretnu potrebu za konsultantskom uslugom.

Klijent odgovarajući na nekoliko ključnih pitanja sadržanih u Online obrascu, na brz i jednostavan način  može da se opredjeli za odgovarajuću konsultantsku uslugu.

Za dodatne informacije obratite nam se sa povjerenjem !

 

saznajte više

Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.