logo

 

  

Razvoj         Marketing       Finansije         Menadžment     Teambuilding        Pretplata

feasibility1

Razvoj Vašeg poslovanja

Pomažemo klijentima u razvoju poslovanja i unapređenju Vaše  konkurentnosti na tržištu. Upravljanje poslovnim procesima zasnivamo na kombinaciji: analize, planiranja, poslovnog izvještavanja, marketinga i informacionih tehnologija.

Aktualnu ponudu  kontinuirano dopunjavamo sa novim uslugama.

saznajte više

kutakzaklijente

Tržišna orijentisanost i posvećenost klijentu

Naš cilj je zadovoljan klijent. Konsultantske usluge u cijelosti prilagođavamo razvojnim potrebama klijenta.

Posvećenost potrebama klijenta predstavlja osnovu naše poslovne suradnje. Kreiramo inovativna rješenja koja će obezbjediti ostvarenje Vaših tržišnih ciljeva.

saznajte više

consulting-300x198

Profesionalnalnost i odgovornost

Uvijek polazimo od toga šta razvojni projekti znače za posao klijenta. Svim razvojnim projektima pristupamo sa velikom dozom profesionalnosti i predanosti.

Nastojimo uvijek razmišljati unaprijed, kako bismo u svakom trenutku mogli zadovoljiti tržišne potrebe uz maksimalan kvalitet usluga.

saznajte više

 

poslovne zanimljivosti

Suvremeno poslovno savjetovanje

Pružamo kvalitetnu i opsežnu podršku Vašem poslovanju dostojnu suvremenoj konsultantskoj praksi. Koristi upotrebe suvremenih tehnologija primarno su usmjerene na čovjeka kao nosioca razvoja.

Cilj našeg poslovnog savjetovanja je pružiti stručnu pomoć klijentima, kako bi se izvršilo proaktivno upravljanje promjenama i planiranje poslovne budućnosti.

saznajte više
 SD260216

Partnerska suradnja

Sa nama se možete uvijek dogovoriti o svemu, ali i razmotriti više od jedne solucije za unapređenje Vašeg poslovanja.

U suradnji sa Vama želimo kreirati ozračje koje afirmiše pozitivne trendove  poslovne kooperacije.

saznajte više
 SD010716

Visok nivo stručnosti i praktičnog iskustva

Znamo kako ostvariti potreban uticaj na promjene koje će obezbijediti uspjeh Vašeg preduzeća. Praktična iskustva stečena u (inter)nacionalnom okruženju primjenjujemo sa ciljem višestruko korisnog unapređenja Vašeg poslovanja. 

Afirmacijom poslovne edukacije i ličnog usavršavanja menadžera podstičemo uspješnost preduzeća na tržištu.

saznajte više

pareto

Prava informacija u pravo vrijeme

Našim iskustvom obezbjeđujemo klijentima da pristupe obilju podataka na ispravan način i da te podatke postave u ispravan kontekst, pomažuči im pri tome da imaju prave informacije u pravo vrijeme.

Pristup informacijama u rubrikama: Poslovne zanimljivosti, Poslovna literatura i Savjet dana imaju samo klijenti koji koriste pretplatnički paket usluga.

 

 saznajte više
mentorstvosavjetdana

Cjeloživotno obrazovanje

Kontinuirano učimo i unapređujemo poslovna znanja i vještine. Naše dugoročno poslovno opredjeljenje je poduzetništvo zasnovano na primjeni suvremenih tehnoloških rješenja u svakodnevnom radu.

Za profesionalnu podršku Vašem razvoju i napredovanju u karijeri kreirane su usluge: individualnog (1:1) ili  grupnog mentorstva.

 

 saznajte više

savjetnik.synergy

Dugoročna poslovna suradnja

Radimo iz entuzijazma prema unapređenju poslovanja  i okruženja u kojem djelujemo, sa mirnom savješću da su poslovni savjeti bili korisni klijentima i da su uspješno izvršene konsultantske usluge.

U suradnji sa poslovnim partnerima, klijentima obezbjeđujemo IT  rješenja koja će ubrzati Vaš poslovni razvoj.

 

saznajte više
 savjetnik.mekevjestine

“Soft” pristup pri razvoju Vašeg poslovanja

Bez obzira na Vaše iskustvo ili obrazovanje omogućavamo Vam objektivno gledište i stalno dostupnu konsultantsku podršku pri unapređenju Vašeg poslovanja.

Konsultant iz  “drugog ugla” posmatra poslovnu problematiku klijenta. Različite perspektive, u istoj poslovnoj situaciji, omogućavaju potpuno drugačija značenja i kreiranje novih poslovnih rješenja.

 

saznajte više 
Hvala Vam što ste dio naše virtualne poslovne mreže. Nadamo se da su informacije, koje šaljemo, korisne za Vaše poslovanje. Vašu e-mail adresu koristimo da bi Vas obavijestili o suvremenim poslovnim trendovima i informacijama na poslovnom portalu www.savjetnik.ba.