Pratite nas na:

Nove partnerske aktivnosti: Datalab BH d.o.o. Sarajevo

11. Septembra 2012.

Nove partnerske aktivnosti: Datalab BH d.o.o. Sarajevo

Unapređena partnerska suradnja sa Datalab BH d.o.o. Sarajevo i objavljen prvi članak u Poslovnim savjetima.

Razvoj poslovne suradnje Datalab BH d.o.o. Sarajevo i SoftConsulting s.p. Tuzla, izvršen je  kako bi se obezbjedilo uspostavljenje i razvoj komunikacije sa klijentima koji koriste usluge Korisničkih stranica na portalu https://usersite.datalab.eu/.

Stoga je sa ciljem kreiranja sadržaja koji bi mogli biti od pomoći korisnicima PANTHEON – Poduzetničke enciklopedije, u septembru 2012. godine, objavljen cjelokupni sadržaj teksta Značaj unapređenja i ulaganja u ljudske potencijale.

U narednom periodu, najmanje jednom mjesečno, na Korisničkim stranica Datalaba za BiH biće objavljeni članci SoftConsulting s.p. Tuzla iz oblasti menadžment konsaltinga. Biće nam zadovoljstvo ostvariti dvosmjernu komunikaciju sa korisnicima Enciklopedije, te objaviti sadržaje koji su od pomoći u njihovom svakodnevnom vođenju poslovanja.

Također, sve korisnike sadržaja na portalu www.savjetnik.ba želimo ovom prilikom zamoliti za prijedloge tema koje bi imale poseban značaj za unapređenje njihovog poslovanje primjenom IT alata, a koje bi smo u narednom periodu objavili na Korisničkim stranicama portala https://usersite.datalab.eu/.

U tom smislu, naša nastojanja biće usmjerena na kreiranje poslovnih savjeta kojima će te biti zadovoljni i koji će predstavljati praktičnu primjenu teorijskih saznanja sa kojima se svakondevno susrećemo u radu na unapređenju poslovanja BH privrednih subjekata.

Biće nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaše prijedloge i pozivamo Vas da na kontaktirate !

Pratite nas na društvenim mrežama!