Pratite nas na:

Nove partnerske aktivnosti: EMC d.o.o. Sarajevo

15. Maja 2013.

Nove partnerske aktivnosti: EMC d.o.o. Sarajevo

U maju 2013. godine, sa željom da klijentima pomognemo u aktivnostima licenciranja softvera i anti-virusnih rješenja, za pravna lica, ostvarena je partnerska suradnja sa EMC d.o.o. Sarajevo.

Cilj naše partnerske suradnje je povećati nivo svijesti o značaju ulaganja u  IT Business Consulting usluge i intelektualno vlasništvo/autorska prava, te na taj način pomoći klijentima i poslovnim partnerima, i obezbjediti kvalitetnu podršku u razvoju njihovog poslovanja kroz naše partnerske specijalnosti.

Kako EMC pruža i profesionalne usluge savjetovanja u vezi licenciranja, kao i opcije licenciranja svih ostalih softvera kao što su: anti-virusna rješenja (TrendMicro, McAfee, Kaspersky, Symantec…), programi za grafičku obradu (Photoshop, Corel, AutoCAD…) ili bilo kojeg drugog programskog rješenja, to izbor ovog poslovnog partnera donosi mnoge benefite. Tako u ukoliko izvršite licenciranje i kupovinu Microsoft softverskih rješenja, EMC Vas nagrađuje sa licencom za vodeće anti-virusno rješenje Trend Micro. EMC svoje usluge temelji na dugogodišnjem iskustvu članova tima, u primjenama informatičkih tehnologija u poslovne svrhe, jer osim obaveznog poznavanja mogućnosti tehnologije, itekako poznaju i razumiju jezike različitih poslovnih modela.

             IZDVAJAMO:
Ms Windows 8 Pro OVL i OVS model licence
Ms Office 2013 Standard OVL i OVS model licence
* Minimalno 5 licenci!


Zato Vam EMC stručni tim savjetuje: djelujte proaktivno, reagujte prije inspekcije i legalizujte Vaše softvere sa nama !


Više informacija o poslovnom partneru možete pronaći na: www.emc.ba ili direktno ostvariti kontakt putem e-maila:
emc@emc.ba.

Pratite nas na društvenim mrežama!