Pratite nas na:

Nove partnerske aktivnosti: reklamanadgradom

26. Marta 2013.

Nove partnerske aktivnosti: reklamanadgradom

U martu 2013. godine, nakon prethodno uspostavljene suradnje sa Klijentom, naše poslovne aktivnosti razvijamo i kroz realizaciju partnerske suradnje na projektu reklamanadgradom, a kako bi smo ostvarili šire povezivanje sa oglašivačkom industrijom: digitalnim i drugim oglašivačima u BiH.

Cilj naše partnerske suradnje je pomoći klijentima i poslovnim partnerima da se poveća nivo svijesti o značaju ulaganja u digitalno oglašavanje i time ostvari tržišna prepoznatljivost privrednog subjekata.

Vođeni željom da klijentima omogućimo dostupnost informacija o suvremenim poslovnim trendovima, naše partnerske aktivnosti zasnivamo na međusobnoj promociji novih, digitalnih, alata koji pomažu klijentima u njihovim tržišnim nastojanjima da budu prepoznati po svojoj jedinstvenoj ponudi na tržištu.

Upravo to im omogućava LED display, kao novi stil digitalnog oglašavanja, koji je u mogućnosti prikazati sve formate slika i video zapisa, a glavne karakteristike su: pouzdanost, dugi vijek korištenja, jaka ekološka prilagodljivost, rad u svim vremenskim uvjetima.

Više informacija o poslovnom partneru možete pronaći na: www.reklamanadgradom.com ili direktno ostvariti kontakt putem e-maila: info@reklamanadgradom.com.

Budite u trendu, oglasite se!

Pratite nas na društvenim mrežama!