Pratite nas na:

DOP: Zahvalnica klijentima i donatorima

22. Septembra 2021.

DOP: Zahvalnica klijentima i donatorima

Projekat ‘Podrška pružateljima socijalnih usluga organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini’ je proveden u saradnji sa CARE International, uz finansijsku podršku Austrijske razvojne Agencije i podržavao je aktivnosti 5 socijalnih poduzeća, čiji su osnivači slijedeće nevladine organizacije: U.G. ‘Budućnost’ iz Modriče, U.G. za promociju obrazovanja Roma ‘Otaharin’ iz Bijeljine, Udruženje oboljelih lica od cerebralne paralize i distrofije BPK iz Goražda, Udruženje žena ‘Maja’ Kravica iz Bratunca i Centar za odgovornu demokraciju CRD ‘Luna’ Rudo.

Zahvaljujemo se svim preduzećima sa kojima smo ostvarili kontakt u proteklom periodu. Posebnu zahvalnost želimo iskazati društveno odgovornim preduzećima i institucijama koje su pružile direktnu podršku održivosti poslovanja socijalnih preduzeća – partnera na Projektu: Alma Ras doo Olovo, MIBO Komunikacije doo Sarajevo, Platinium doo TuzlaAD Plus doo Sarajevo, COMP-2000 doo Sarajevo, Biona doo Sarajevo, Pik doo Sarajevo (olx.ba), Messer Tehnoplin doo Sarajevo, CITT doo Sarajevo, Vanjskotrgovinska komora BiH, Privredna/Gospodarska komora FBiH i AmCham u BiH.

 

                                                                             

 

Više informacija o Konferenciji ′Socijalno preduzetništvo u službi marginalizovanih’, koja je održana 17.09.2021. godine možeta saznati ako pogledate slijedeći video.

Pratite nas na društvenim mrežama!