Pratite nas na:

Nove partnerske aktivnosti: ‘FOR FIVE dma’ Sarajevo

31. Avgusta 2021.

Nove partnerske aktivnosti: ‘FOR FIVE dma’ Sarajevo

Kako bismo prednosti primjene alata digitalnog marketinga približili našim klijentima, ostvarili smo partnersku saradnju sa agencijom ‘FOR FIVE dma’ Sarajevo.

FOR FIVE dma je marketinška agencija osnovana početkom 2017. godine. Od male agencije koja se bavi isključivo digitalnim marketingom, za nešto više od četiri godine stasala je u agenciju koja je proširila domen svog poslovanja i usmjerila se i na malo drugačije projekte i inostrana tržišta.

Pored usluga digitalnog marketinga kao što su oglašavanje na Google i Display&Video platformama, društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn), vođenje profila na društvenim mrežama i usluge grafičkog dizajna; agencija FOR FIVE dma pruža i usluge offline ili online organizacija događaja (seminari, radionice, druženja, webinari, sastanci). Putem stalnih eksternih partnera agencija nudi i usluge izrade i optimizacije web stranica, prilagođenih rješenja, media buyinga, audio i video produkcije, savjetovanja, edukacija i obuke, podrške.

Jedna od vodilja ove mlade, proaktivne ekipe je da na principu one-stop-shop svojim partnerima ponudi usluge marketinga sa fokusom na digitalni, koji je njihova specijalnost. 

Naglasak obima posla agencije FOR FIVE dma ni u kom slučaju nije kvantitet, nego kvalitet. Kako ističu, svakom potencijalnom i postojećom partneru pristupaju s istom energijom i entuzijazmom, te nastoje uvijek pronaći kreativna rješenja i istaknuti se u masi.

U pandemijsko vrijeme koje je bilo izazovno za većinu kompanija i pojedinaca, FOR FIVE dma je ustrajala u svojim principima poslovanja i svojim postojećim, ali i novim partnerima, uspjela da pomogne da poboljšaju svoje poslovne rezultate.

Kao jednu od svojih najvećih vrijednosti naglašavaju činjenicu da svoj rad zasnivanju na transparentnom poslovanju, personaliziranom pristupu i jednakoj posvećenosti svakom partneru.

FOR FIVE dma agencija pruža i usluge edukacije, ali i  sami neprestano uče i i obrazuju se u domenu svog poslovanja.  

Online svijet je pun mogućnosti. Bitno je znati ih koristiti na pametan način. Agencija FOR FIVE dma želi svojim partnerima pomoći da se bolje pozicioniraju na tržištu i istaknu u masi uz pomoć digitalnih kanala. Živite budućnost već danas!

Više informacija o ovom poslovnom partneru možete pronaći na slijedećem linku: https://forfive.ba

Pratite nas na društvenim mrežama!