Pratite nas na:

SoftConsulting obilježio prvu godinu, uspješnog, tržišnog djelovanja

  • Savjetnik
  • Novosti
  • SoftConsulting obilježio prvu godinu, uspješnog, tržišnog djelovanja
13. Aprila 2011.

SoftConsulting obilježio prvu godinu, uspješnog, tržišnog djelovanja

Sa velikim zadovoljstvom želimo obavijestiti, cijenjene Klijente, da je SoftConsulting  s.p. Tuzla obilježio prvu godinu svog, uspješnog, tržišnog djelovanja.

Dana 26.03.2011. godine, u suradnji sa Klijentima sa kojima smo, tog  dana, izvršavali naše, zajedničke, projektne aktivnosti, obilježena je prva godišnjica djelovanja SoftConsulting s.p. Tuzla. Ovom prilikom, zahvalnost želimo uputiti i svim ostalim Klijentima koji su nam, u prvoj godini našeg postojanja, ukazali svoje povjerenje. U povodu obilježavanja prve godišnjice postojanja, želimo naglasiti da tržišno djelovanje SoftConsulting s.p. Tuzla, ne bi bilo mogluće ostvariti bez Vašeg prepoznavanja novih tržišnih trendova i ulaganja u Vaše razvojne aktivnosti.

Raduje nas činjenica da Klijenti koji su nam, u protekloj godini, po prvi puta ukazali svoje povjerenje  i u ovoj godini, kontinuirano, nastavljaju suradnju sa nama. Također, želimo se zahvaliti i svim cijenenjenim Klijentima sa kojima smo ostvarili kontakte lično ili elektronski, sa nadom da ćemo u narednom periodu imati priliku surađivati i  pri realizaciji Vaših razvojnih projekata.

Poslovnim partnerima sa kojima smo surađivali u protekloj godini, želimo obećati da će naša poslovna suradnja, u narednom periodu, biti ne samo intenzivnija nego i višestruko korisna, kako za naša individualna tržišna nastojanja, tako i za naše zajedničke razvojne projekte.

U povodu obilježavanja ovog datuma, želimo naglasiti, da tržišno djelovanje SoftConsulting s.p. Tuzla, u proteklom periodu, ne bi smo mogli zamisliti bez zahvalnosti za podršku svih poduzetnika sa kojima smo surađivali,  baš kao i kolega konsultanata sa kojima smo razmjenjivali informacije od obostranog interesa, te izraziti nadu da će duh i snaga poduzetništva biti osnovna pokretačna snaga BH privrede i u predstojećim godinama.

U tom smislu, sa zadovoljstvom ćemo se odazvati Vašem pozivu da Vam pružimo profesionalnu, konsultantsku, podršku za sve razvojne aktivnosti koje će te poduzimati u narednom periodu.

S poštovanjem !

Vaš SoftConsulting s.p. Tuzla

Pratite nas na društvenim mrežama!