Pratite nas na:

SoftConsulting postao član u CIVINET mreži

14. Oktobra 2019.

SoftConsulting postao član u CIVINET mreži

Pridržavajući se koncepta društveno odgovornog poslovanja i sa ciljem promocije značaja održivog planiranja i upravljanja mobilnošću u gradovima, SoftConsulting s.p. Tuzla je, u oktobru 2019. godine, postao član u CIVINET mreži.

CIVINET je mreža gradova i drugih dionika na području Slovenije i Hrvatske, te Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije koja ima svrhu širiti znanje i iskustva na području energetske učinkovitosti i gradskog prometa povoljnijeg za okoliš i korisnike. Cilj CIVINET mreže je prijenos znanja i dobre prakse, te osmišljavanje zajedničkih projekata kojima će se financirati buduće aktivnosti održivog prometa i bolje mobilnosti.

Umrežavanje i svi oblici povezivanja su dobrodošli za učinkovitije rješavanje prometnih problema, od razmjene iskustava, znanja i ideja do zajedničkog sudjelovanja i sinergije gradova, što omogućava i bolje korištenje sredstava europskih fondova.

Mreže CIVINET su uspostavljene i u drugim dijelovima EU, a podržane su od strane Europske komisije. Mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa okuplja preko 170 članova iz šest zemalja, te je najbrojnija europska CIVINET mreža.

Ako ste zainteresirani za kvalitetna rješenja održivog gradskog prometa, uključite se u CIVINET mrežu !

Više inforamcija o  CIVINET mreži možete pronaći na web stranici:https://civinet-slohr.eu/.

Pratite nas na društvenim mrežama!