Pratite nas na:

SoftConsulting predstavio konsultantske usluge na SAPO 2011.

  • Savjetnik
  • Novosti
  • SoftConsulting predstavio konsultantske usluge na SAPO 2011.
22. Aprila 2011.

SoftConsulting predstavio konsultantske usluge na SAPO 2011.

SoftConsulting s.p. Tuzla , sa ciljem da klijentima prezentira prednosti korištenja  usluga  poslovnog savjetovanja, predstavio se na Sajmu poduzetništva i obrta SAPO 2011. – Gračanica.

Zahvaljujući organizaciji BIT centra, koji je bio pokrovitelj izlagačkog prostora za kompanije iz inkubatora, SoftConsulting s.p. Tuzla je imao mogućnost prezentirati svoje usluge posjetiocima i izlagačima na ovogodišnjem sajmu SAPO 2011.

Zadovoljstvo nam je bilo odgovoriti na pitanja posjetilaca, kao i ostvariti lični kontakt sa potencijalnim klijentima – izlagačima na Sajmu sa kojima je SoftConsulting u protekloj godini imao priliku, u najvećem obimu, komunicirati isključivo elektronskim putem. Također, ovom prilikom smo se uspjeli ponovno vidjeti sa poduzetnicima sa područja opštine Gračanica, sa kojima smo ostvarili  i lični kontakt u protekloj godini, te prikupiti korisne informacije o njihovim razvojnim planovima u narednom periodu.

Posebno želimo izdvojiti konferencijsku aktivnost na temu: Poduzetničke zone i inkubatori – modeli, iskustva, prilike i prepreke za razvoj, a s obzirom da je SoftConsulting potekao u jednoj takvoj zoni ( tehnološki park- BIT centar, Tuzla). Razmjena iskustava sa poduzetnicima iz inkubatora, ali i nastavak suradnje sa kolegama poduzetnicima  iz Razvojno – poduzetničkog centra u Lipnici je poslovna prilika  iz koje smo “naučili” više o značaju ovogodišnjeg sajamskog okupljanja.

Pratite nas na društvenim mrežama!