Pratite nas na:

Suradnja sa poslovnim tjednikom Lider

26. Oktobra 2018.

Suradnja sa poslovnim tjednikom Lider

Sa ciljem promocije značaja realizacije pilot projekta i istraživanja tržišta za uspješnost investicije, SoftConsulting s.p. Tuzla je ostvario suradnju sa poslovnim tjednikom Lider.

U mjesečnom izdanju za listopad 2018. godine, za temu tjedna, preporučeno je poduzimanje odgovarajućeg pilot projekta i istraživanja tržišta, koji su od posebnog značaja za smanjivanje rizika pri investiranju. Cjelokupni tekst možete pronaći na slijedećem linku:

 

Poslovni tjednik Lider namijenjen menadžerima i poduzetnicima iz malih, srednjih i velikih tvrtki, ali jednako tako i svim tzv. decision makerima, osobama zaposlenim u državnoj upravi, vladinim agencijama i institucijama, odnosno u najširem smislu riječi svim poslovnim ljudima i onima koji se žele baviti s biznisom. Posebnu pozornost Lider posvećuje mlađim čitateljima, onima koji su tek na početku poslovne karijere, kao i studentima koji su na putu da uđu u menadžerske ili poduzetničke vode. Lider je tiskan u magazinskom formatu u coloru na 80-ak stranica, izlazi četvrtkom u Zagrebu, a petkom u ostatku Hrvatske.

Više informacija o poduzeću Lider media d.o.o. Zagreb –  izdavaču poslovnog tjednika Lider, jednom od najutjecajnijih, najuglednijih i najčitanijih poslovnih časopisa u Hrvatskoj možete pronaći na web stranici: https://lider.media/

Pratite nas na društvenim mrežama!