Pratite nas na:

Tri godine virtuelnog savjetnika !

26. Marta 2013.

Tri godine virtuelnog savjetnika !

Sa velikim zadovoljstvom SoftConsulting  s.p. Tuzla obilježava jubilej – tri godine virtuelnog savjetovanja !

U martu 2013. godine, SoftConsulting s.p. Tuzla obilježio je jubilej povodom osnivanja samostalne konsultantske djelatnosti. Pokretanjem start-up biznisa, prije tri godine, strateško opredjeljenje osnivača bilo je da projekat poslovnog savjetovanja,  zasnovan na primjeni inovativnih tehnologija, razvije u uspješnu, stabilnu i inovativnu mikro kompaniju koja će okupiti multidisciplinarni tim stručnjaka.

Na putu kontinuiranog ostvarenja poslovne misije, svakodnevno primjenjujući SoftConsulting™ metodologiju, u poslovnom savjetovanju, nastaju inovativne, razvojne i marketing solucije koje su od pomoći klijentima i poslovnim partnerima u postizanju njihovih tržišnih ciljeva.

Posebnu zahvalnost, za ukazano povjerenje u proteklom periodu, SoftConsulting s.p. Tuzla duguje cijenjenim Klijentima i poslovnim partnerima koji su prepoznali tržišna nastojanja virtuelnog savjetnika. Ukazano povjerenje, klijenata i partnera, motiv je da u narednom periodu SoftConsulting s.p. Tuzla odnosno  www.savjetnik.ba  bude: inovativniji, efikasniji i fleksibilniji u razumjevanju i zadovoljavanju tržišnih potreba. Zato ćemo i u budućnosti biti fokusirani na postepeno, ali istrajno tržišno djelovanje, imajući na umu da vlastite ciljeve nismo ostvarili ukoliko pri tome istovremeno ne ostvarujemo i razvojne ciljeve naših klijenata i poslovnih partnera, kao i BH društva u cjelini.

I šta reći za prve tri godine, tržišnog djelovanja, osim da razumijemo potrebe klijenata, a jednostavnost i dostupnost usluga virtulenog savjetnika iskazujemo i sloganom:

Podatak,  informacija, tehnologija!

 

Pratite nas na društvenim mrežama!