Pratite nas na:

3. Konferencija gospodarstvenika

23. Maja 2014.

3. Konferencija gospodarstvenika

SoftConsulting s.p. Tuzla sve poslovne partnere i klijente ovim putem poziva na suradnju u organizaciji treće po redu regionalne KONFERENCIJE GOSPODARSTVENIKA  koja će se održati 5.6.2014. u Vinkovcima na aktualne teme i primjere iz prakse.

Nakon već održanih konferencija 2012. i 2013. sa temama „Možemo li sa starim znanjima u EU?“, te „EU pred vratima, jesmo li spremni?“,  na kojima su usvajane liderske i menadžerske vještine za pripreme uvjetima ulaska Hrvatske u EU, ovaj put više nego potrebito, u vremenima u kojima radimo i živimo osvijestiti motivaciju, suradnju javnog i privatnog, kao i druge načine poslovanja kako bismo se mogli prilagoditi novonastalim tržišnim uvjetima.

No, ne možemo zanemariti i trenutna zbivanja. Kako smo mi optimisti i da ćemo baš zbog samog naziva Konferencije „Pogled prema dnu ili prema vrhu“ još više naći motiva da učesnicima koji dođu na Konferenciju zapalimo iskru optimizma i vjere u bolje sutra.

U tom smislu, Lotusmedia je odlučila dati dio sredstava od kotizacija sa  Konferencije i odlukom prebaciti na račun Crvenog križa.

Prijave na Konferencije su moguće putem slijedećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/1LqPkPIMWSAwiojNvjsnUJ-jlum1or05MKELWA63Z-iw/viewform

a program Konferencije možete preuzeti OVDJE.

Zato Vas pozivamo da nam se pridružite.

Za sve upite i dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate:

Lotusmedia doo Vinkovci

gđa Mara Majstorović, univ.spec.oec

e-mail: info@lotusmedia.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!