Pratite nas na:

6. jubilej virtuelnog savjetnika

26. Marta 2016.

6. jubilej virtuelnog savjetnika

Osnivanjem agencije za poslovno savjetovanje, prije 6 godina, SoftConsulting sp Tuzla se opredjelio da vlastiti tržišni nastup zasniva na njegovanju inventivnog poslovnog modela i primjeni suvremenih tehnologija.

Korištenjem najbolje prakse  i  inovativnog promišljanja, zajedno sa klijentima i poslovnim partnerima, učimo kako najbolje koristiti različite vještine i iskustva. Sinergijski efekti naše suradnje, u proteklih 6 godina, proizlaze iz dobro usklađenih znanja iz naših individualnih područja djelovanja koji nam omogućavaju bolje upravljanje projektima, kao i inovativnost ponuđenih projektnih rješenja.

Povodom obilježavanja 6. jubileja, u suradnji sa poslovnim partnerima: Datalab doo Sarajevo i kliker.ba nagrađujemo klijente za ukazano povjerenje i suradnju.

Klijente koji se do 30.06.2016. godine opredjele da koriste pogodnosti Flexi paketa usluga, SoftConsulting sp Tuzla daruje sa jednim e-Priručnikom (gratis).

U narednom periodu ćemo aktivno inicirati i kontinuirano unapređivati modele poslovne suradnje sa klijentima i poslovnim partnerima. Poslovne aktivnosti nastavljamo izvršavati primjenom modela virtuelne kacelarije za poslovno savjetovanje, a kako bi smo klijentima približili prednosti elektronskog poslovanja i unaprijedili njihov tržišni nastup zasnovan na primjeni suvremenih tehnologija.

U nadi da ćemo prednosti digitalne ekonomije približiti klijentima i na taj način uticati na razvoj poslovne klime primjerene 21. stoljeću, hvala Vam na  suradnji i ukazanom povjerenju !

Pratite nas na društvenim mrežama!