Pratite nas na:

7. jubilej virtualnog savjetnika

26. Marta 2017.

7. jubilej virtualnog savjetnika

SoftConsulting sp Tuzla je prije 7 godina započeo sa realizacijom misije pružanja suvremenog poslovnog savjetovanja primjenom IT alata i na taj način se na BH tržištu pozicionirao kao prva virtualna kancelarija za poslovno savjetovanje.

Osnovni cilj virtualnog savjetnika (www.savjetnik.ba) je omogućiti klijentima da, na jednom mjestu, pronađu sve potrebne informacije neophodne za unapređenje i razvoj poslovanja u tržišnim uslovima koje pred nas stavlja poslovanje u 21. vijeku.

Nastojimo uvijek razmišljati unaprijed, kako bismo u svakom trenutku mogli zadovoljiti tržišne potrebe klijenata uz maksimalan kvalitet usluga. Kreativnost i inovativnost su osnova našeg kontinuiranog tržišnog djelovanja, a suvremeni trendovi su putokaz i smjernice pri kreiranju strategije razvoja poslovanja virtualnog savjetnika.

I ove godine pripremili smo prigodne poklone povodom obilježavanja 7. jubileja virtualnog savjetnika.

Prigodnim poklonima nagrađujemo Vaše ukazano povjerenje u proteklom periodu, sa nadom da ćemo i u narednom periodu ostvariti uspješnu poslovnu suradnju. Izabrali smo da to budu 2 e-Priručnika©, koje možete preuzeti klikom na pojedini naslov:

Osobne finansije (osnove)

HRM Tips – v1.

Prednosti digitalne ekonomije i dalje ćemo nastojati približiti klijentima i na taj način uticati na razvoj poslovne klime. Sa zadovoljstvom ćemo se odazvati Vašem pozivu i pružiti Vam profesionalnu konsultantsku podršku za sve razvojne aktivnosti koje ćete poduzimati u narednom periodu.

S poštovanjem !

Vaš SoftConsulting s.p. Tuzla

Pratite nas na društvenim mrežama!