Pratite nas na:

Sa virtualnim savjetnikom u Novu 2017. godinu !

19. Decembra 2016.

Sa virtualnim savjetnikom u Novu 2017. godinu !

Za poslovne aktivnosti u 2017. godini, virtualni savjetnik izabrao je novi promotivni slogan: 

” Inovativnost. Kvalitet. Profesionalnost.

Inovativnost je dugoročno poslovno opredjeljenje virtualnog savjetnika, a poslovni koncept je u cijelosti zasnovan na primjeni suvremenih tehnoloških rješenja pri  upravljanju odnosima sa klijentima. Razvoj inovativnih projekata zahtjeva ulaganja u istraživanje tržišta, izradu tehničko – tržišne izvodljivosti projekta i poslovnog plana. U 2017. godini nastavljamo sa podrškom pri apliciranju za H2020 fond koji podržava inovacije u malim i srednjim preduzećima (MSP) za više različitih djelatnosti.

Kvalitet usluga koje možemo ponuditi klijentima zasniva se na kreativnosti i inovativnosti kao temeljnim odrednicama virtualnog savjetnika. Korištenjem najbolje prakse, pri multidisciplinarnoj suradnji sa  klijentima i partnerima primjenjujemo različite vještine i iskustva zasnovana na primjeni suvremenih tehnologija. Inovativno – ekspertni karakter usluga poslovnog savjetovanja, pri rješavanju projektnih zadataka, garancija su kvaliteta i uspješne suradnje sa klijentima.

Profesionalnost u poslovanju zasnivamo na pozitivnoj poslovnoj komunikaciji i kvalitetnom odnosu sa klijentima i partnerima, poštujući pri tome vrijeme kao jedan od najvrednijih resursa.  Potičemo suradničko i obostrano korisno poslovanje, a naše poslovne odnose sa klijentima i partnerima izgrađujemo u fer tržišnom okruženju. Nastojimo nepodcijeniti međusobne različitosti u potrebama i interesima. Znamo da mnoge odluke imaju potencijalno dugoročne uticaje na više područja, pri čemu neki uticaji nisu odmah jasni i vidljivi. Sistematičnim promišljanjem, o mogućim razlozima i posljedicama pojedinih poslovnih odluka, utičemo na kvalitetnije donošenje menadžerskih odluka u širem poslovnom okruženju.

Prednosti suradnje korištenjem usluga virtualnog savjetnika:

– Efikasnije poslovno upravljanje
– Povećanje zadovoljstva Vaših klijenata
– Kvalitetnije zadovoljavanje tržišnih potreba
– Povećanje tržišnog udjela i profitabilnosti poslovanja
– Poboljšanje unutarnje organizacije rada i zadovoljstva zaposlenika.

 Radujemo se suradnji, sa Vama, u 2017. godini !

Pratite nas na društvenim mrežama!