Pratite nas na:

Suradnja sa časopisom: Obrazovanje za poduzetništvo – E4E

23. Jula 2021.

Suradnja sa časopisom: Obrazovanje za poduzetništvo – E4E

Sa ciljem promocije značaja ulaganja u razvoj ženskog i socijalnog poduzetništva, SoftConsulting s.p. Tuzla je ostvario suradnju sa respektabilnim znanstveno-stručnim časopisom Obrazovanje za poduzetništvo – E4E.

U časopisu Obrazovanje za poduzetništvo – E4E i na  Portalu hrvatskih znanstvenih i stručnih časopisa – Hrčak objavljen je autorski teksta SoftConsulting-a, kojeg možete preuzeti na slijedećem linku:

Časopis Obrazovanje za poduzetništvo – E4E objavljuje izvorne znanstvene i stručne radove koji neposredno ili posredno reflektiraju tematiku odgoja, učenja i obrazovanja za poduzetništvo te povezanih tema. Svrha časopisa je promocija znanosti i struke u obrazovanju za poduzetništvo. Cilj časopisa je doprinos razvoju empirijskih, metodoloških, teorijskih i praktičnih spoznaja u području odgoja, učenja i obrazovanja za poduzetništvo te srodnih disciplina. Tematska orijentiranost časopisa je na društvenim znanostima s fokusom na ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje te disciplinama koja se bave odgojem, učenjem i obrazovanjem za poduzetništvo.

Više informacija o časopisu Obrazovanje za poduzetništvo – E4E možete pronaći na web stranici: http://journal.zrinski.org/.

Pratite nas na društvenim mrežama!