Pratite nas na:

www.savjetnik.ba u novom ruhu

26. Marta 2014.

www.savjetnik.ba u novom ruhu

Nakon uspješnog pokretanja poslovnog portala https://savjetnik.ba/, prije četiri  godine, SoftConsulting s.p. Tuzla je povodom obilježavanja još jedne godine tržišnog djelovanja izvršio redizajn portala u vizualnom i funkcionalnom smislu. Kompletnu tehničku implementaciju redizajna portala izveo je Leftor d.o.o. Tuzla. Na taj način, ove dvije firme, koje su potekle iz BIT centra, nastavile su sa razvojem partnerskih aktivnosti.

Redizajn virtuelnog savjetnika izvršen je sa ciljem usklađivanja novog SoftConsulting logo-a kroz promjenu vizuelnog identiteta poslovnog portala https://savjetnik.ba/. Osnovno mjerilo poslovanja SoftConsultinga je proaktivan pristup unapređenju poslovanja, a posebna pažnja se posvećuje realizaciji postavljenih poslovnih ciljeva u kratkom roku, što je postignuto i redizajnom virtuelnog savjetnika povodom obilježavanja četiri godine tržišnog djelovanja.

Osim vizualne promjene, redizajn omogućava posjetiocima portala novo iskustvo u pronalaženju poslovnih savjeta i informacija neophodnih za unapređenje poslovanja. Zadržane su sve funkcionalnosti “starog” portala, a najveće promjene se odnose na izgled početne stranice.  Sve posjetioce https://savjetnik.ba/ pozivamo da aktivnosti virtuelnog savjetnika prate i putem društvenih mreža, na kojima se dnevno obavljuju izabrane poslovne informacije.

Pratite nas na društvenim mrežama!