Pratite nas na:

“Knowledge. Experience. Creativity.”

24. Decembra 2021.

“Knowledge. Experience. Creativity.”

Svaku poslovnu godinu, virtualni savjetnik, započinje sa novim promotivnim sloganom.

„Knowledge. Experience. Creativity.“ je promotivni slogan  za uspješnu 2022. poslovnu godinu.

U 2022. godini,  SoftConsulting nastavlja sa promocijom značaja:

Znanja: Ljudski kapital i znanje najvažniji su resursi suvremenih preduzeća. Primjenjući koncepta cjeloživotnog obrazovanja u suradnji sa Klijentima zajedno postižemo ciljeve koji su ekonomske prirode, ali i aktivno doprinosimo razvoju šire društvene zajednice.

–  Iskustva: Inovativno – ekspertni karakter usluga, dugogodišnje iskustvo i primjena dobrih praksi u upravljanju organizacijskim promjenama garancija su kvaliteta i uspješne suradnje sa Klijentima. Klijentima pružamo informacije, znanja ili najbolju praksu za razvoj poslovanja.

Kreativnosti: Njegujući inventivan poslovni model, primjenom suvremenih tehnologija, u mogućnosti smo udovoljiti individualnim zahtjevima Klijenata. Naše je zadovoljstvo pronaći inovativna rješenja koja će obezbjediti ostvarenje tržišnih ciljeva Klijenata.

Personalizacijom usluga obezbjeđujemo integralna rješenja za profesionalnu podršku donosiocima odluka. Nastojimo ostvariti ravnotežu primjene suvremenih tehnologija, a da pri tome ostanemo u direktnom kontaktu sa Klijentima. 

Premium pogodnosti i jedinstveno korisničko iskustvo omogućene su samo za kontakte koji su u bazi podataka na www.savjetnik.ba, kako bi mogli koristiti dodatne pogodnosti na više različitih načina:

Cilj poslovnog savjetovanja, u 2022. godini, je omogućiti  Klijentima da prepoznaju značaj intelektualnog kapitala za razvoj poslovanja i konkurentnost preduzeća na tržištu.

 

Za dodatne informacije, obratite nam se sa povjerenjem !

 

Pratite nas na društvenim mrežama!