Pratite nas na:

Suradnja sa Poslovnim novinama

28. Marta 2017.

Suradnja sa Poslovnim novinama

Povodom obilježavana 7. jubileja virtualnog savjetnika, sa ciljem promocije značaja ulaganja u intelektualni kapital, SoftConsulting s.p. Tuzla je ostvario suradnju sa respektabilnim business to business magazinom Poslovne novine.

U mjesečnom izdanju za mart 2017. godine, u Poslovnim novinama objavljena su 2 autorska teksta SoftConsulting-a, koje možete preuzeti na slijedećim linkovima:

Poslovne novine svoj status na BH tržištu grade već 45 godina kontinuiranim radom usmjerenim ka promociji bh. privrede, prateći rad velikih kompanija i posebnu pažnju posvećuju malim i srednjim preduzećima, domaćim proizvođačima, porodičnim kompanijama, razvoju ženskog poduzetništva, privrednom razvoju općina i gradova, te podizanju svijesti o značaju lokalne samouprave, kao osnovne karike razvoja države, sa posebnim akcentom na promociju standarda i kulture kvaliteta u BiH. Kroz promociju privrede u državi i okruženju, s akcentom na pozitivne uspješne priče bh. kompanija i institucija, analize, zapažanja i vijesti, Poslovne novine su izvor pouzdanih i važnih poslovnih informacija i vodič kroz promjene na tržištu BiH i regije.

U svom printanom i elektronskom izdanju Poslovne novine pružaju adekvatne i potrebne informacije za menadžere, biznismene iz svih oblasti privrede, ambasadore, bankare, relevantne privredne faktore u državi koji utiču na razvoj svih grana privrede i poslovnog okruženja u BiH.

Više inforamcija o preduzeću Privredna štampa d.o.o. Sarajevo – vodećoj izdavačkoj kući u Bosni i Hercegovini, koja se bavi  izdavanjem časopisa i stručne literature iz oblasti ekonomije, prava i poslovnog privređivanja, ali i njihovim drugim projektima možete pronaći na web stranici: http://privrednastampa.ba/

 

Pratite nas na društvenim mrežama!