Pratite nas na:

“Transformation. Achievement.Excellence.”

25. Decembra 2020.

“Transformation. Achievement.Excellence.”

Svaku poslovnu godinu, virtualni savjetnik, započinje sa novim promotivnim sloganom.

„Transformation. Achievement.Excellence.“ promotivni je slogan  za uspješnu 2021. poslovnu godinu.

U 2021. godini,  SoftConsulting nastavlja sa promocijom značaja:

Transformacije: Svakom razvojnom projektu pristupamo profesionalno, uvažavajući karakteristike Klijenta sa kojim surađujemo. Predani smo transformaciji Vašeg poslovanja i zajedničkom postizanju poslovnog uspjeha.

Postignuća: Digitalna ekonomija podrazumijeva kontinuirano ulaganje u poslovni razvoj. Klijentima pružamo opsežnu i kvalitetnu podršku pri implementaciji suvremenih tehnologija.

Izvrsnosti: Diferencijacijom usluga postižemo organski rast i suvremenost poslovnog savjetovanja. Korištenjem najbolje prakse i inovativnog promišljanja vlastiti tržišni nastup primarno usmjeravamo na zadovoljstvo Klijenata.

Zajedno sa poslovnim partnerima nastavljamo promovirati značaj proaktivnog upravljanja promjenama, u digitalnim uvjetima poslovanja, sa ciljem postizanja poslovne izvrsnosti.

Premium pogodnosti i jedinstveno korisničko iskustvo omogućene su samo za kontakte koji su u bazi podataka na www.savjetnik.ba, kako bi mogli koristiti dodatne pogodnosti za više različitih usluga:

Personalizacijom usluga obezbjeđujemo integralna rješenja za profesionalnu podršku donosiocima odluka. Omogućavamo Klijentima da pristupe obilju informacija na ispravan način, kao i da informacije postave u ispravan kontekst, pomažuči im da imaju prave informacije – u pravo vrijeme. Nastojimo ostvariti ravnotežu primjene ICT i drugih tehnoloških alata, a da pri tome ostanemo u direktnom kontaktu sa Klijentima. 

Cilj poslovnog savjetovanja, u 2021. godini, je omogućiti  Klijentima da prepoznaju značaj suvremenih tehnologija za transformaciju poslovanja i postizanje konkurentske prednosti na tržištu.

 

Za dodatne informacije, obratite nam se sa povjerenjem !

Pratite nas na društvenim mrežama!