Pratite nas na:

„Unique. Creative. Innovative.“

30. Decembra 2019.

„Unique. Creative. Innovative.“

Svaku poslovnu godinu, virtualni savjetnik, započinje sa novim promotivnim sloganom.

„Unique. Creative.Innovative.“ promotivni je slogan  za uspješnu 2020. poslovnu godinu.

U 2020. godini,  SoftConsulting nastavlja sa promocijom značaja:

Jedinstvenosti: Primjenom individualnog pristupa, svakom od razvojnih projekata, zajednički rad sa Klijentom zasnivamo na utvrđenim tržišnim potrebama i unutrašnjim karakteristima preduzeća sa kojom surađujemo na unapređenju poslovanja.

Kreativnosti: Praktična iskustva, znanje i kvalifikacije prvenstveno koristimo za pripremu kreativnih rješenja i unapređenje poslovanja Klijenta. Digitalno društvo je dominantno društvo znanja i zato kontinuirano radimo na unapređenju specijalističkih znanja i kreativnih vještina.

Inovacija:  Podršku menadžmentu, pri optimiziranju poslovnih procesa, ostvarujemo redizajniranjem poslovnih procesa i trenutne organizacijske strukture preduzeća, sa ciljem da se primjenom suvremenih tehnologija postignu inovacije u poslovanju Klijenta.

Zajedno sa poslovnim partnerima nastavljamo proaktivno djelovati, kako bismo promovirali značaj jedinstvene poslovne strategije, kreativnosti kadrova i kreiranja inovacija za strateško upravljanje poslovanjem.

Premium pogodnosti i jedinstveno korisničko iskustvo omogućene su samo za kontakte koji su u bazi podataka na www.savjetnik.ba, kako bi mogli koristiti dodatne pogodnosti za više različitih usluga:

Personalizacijom usluga obezbjeđujemo integralna rješenja i podršku donosiocima odluka, sa ciljem da predvidimo, reagujemo i pravovremeno kapitaliziramo promjene u poslovnom okruženju i tako doprineseno unapređenju poslovnih performansi Klijenta.

Cilj poslovnog savjetovanja, u 2020. godini, je omogućiti pravovremena kreativna i inovativna rješanja za unapređenje kvaliteta tržišnog djelovanja i digitalnu transformaciju poslovanja Klijenta.

 

Za dodatne informacije, obratite nam se sa povjerenjem !

Pratite nas na društvenim mrežama!